Reklama

Reklama

V obležení

  • Hongkong Wei cheng (více)
Trailer

Obsahy(1)

Generálův syn Cchao Šao-lun (Louis Koo) po příjezdu do vesnice Pchu-čcheng bezdůvodně zabije tři nevinné občany. Je zatčen a odsouzen k smrti. Než ovšem dojde k popravě, přijíždí do vesnice velitel Cchaovy armády, Čang I (Jacky Wu), který dá vesničanům ultimátum - buď Šao-luna propustí, nebo vtrhne do vesnice s armádou a všechny je pozabíjí. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další z lehce nadprůměrných HK snímků, nenašla jsem v tom ovšem nic extra, proč bych to chtěla vidět znova. Příběh ujde, souboje dobrý, jen škoda, že je v některých scénách hodně vidět, jak jsou nadrátovaný. Lojzu mám ráda a né že by roli lehce vyšinutýho synáčka zahrál špatně, jen mi víc prostě sedí do rolí klaďasů. Nejvíc mě ale bavil Pengáč, takže škoda, že jeho postava nedostala víc prostoru. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Cao Shaolun (Louis Koo) zabije v Puchengu tři lidi, krátce poté je dopaden a odsouzen k trestu smrti. Ukáže se, že Shaolun je synem warlorda a vyřčeného rozsudku se nebojí, protože se na scéně objevuje plukovník (Jacky Wu) s armádou... Akce nebyla vůbec špatná, ale vzhledem k minutáži jí mohlo být mnohem více, protože trailery film prezentovaly jako nekončící akci. Akci měl na starosti Sammo Hung (Action Director) a jeho kaskadérský tým (Stunt Choreographer Sammo Hung Stunt Team). Sammy Hung nemá tak velkou roli, ale v akci se neztratí a při souboji používá dvě tonfy. Sammy měl vlasy ostříhané stejně jako otec ve snímku Millionaires Express (1986). Sammo Hung se v závěru filmu objevil v cameo roli vojenského vůdce vítězné armády, který jede na koni. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Z hľadiska jednotlivých časti, tento film je vo svojom žánru spíš priemerný. „Paradoxne“, keď však tieto veci (príbeh, bojové scény a herecké výkony, réžia, atď.) dáte dohromady, tak to bude lepší priemer. Bojové scény sú slušne vypracované. Hlavne herecké výkony pozitívnych postáv nesú na pleciach tento príbeh. Mega-hnusný L. Koo. Po dlhšom uvažovaní slabšie štyri hviezdičky. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Možná je děj trochu jednoduchý a záporák je strašně nudný a křečovitý, ale tohle je film, na který se chcete podívat pro jeho akční scény, a ty jsou prostě úchvatné. Hong Kong zase ukazuje, že nejkrásnější bojové scény mohou přijít jenom z Asie. A funguje to skvěle, místy dokonce i s digitálními triky. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Je to docela příjemné překvapení, vlastně je to dost super, je tedy fakt že Eddie Peng zde hraje druhé housle a je to taková pomocná síla, příběh se tedy spíše věnuje Ching-wan Lau. Louis Koo je výborný záporák, totální šílenec, který nemá žádné svědomí a vraždí z radosti, takže to v té hospodě mně dost překvapilo. Byť na ruční kung-fu se tady tolik nejede, zbraně všeho druhu sou zde využity naplno, jen tedy těch drátů je zde trochu moc a ta závěrečná bitka na těch vázách a jejich pád, byl už trošku moc přepálené, tak přesto nad tím lze mávnout rukou. Jacky Wu byť v minulosti, byl několikrát vynikající záporák, tak tady stojí na pomezí a na jeho výkonu je to znát, hraje tedy záporáka, ale je tam znát, že by si raději střihl roli klaďase. Takže nebýt váz a lan, tak by to bylo za pět, takhle silné čtyřky. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama