Reklama

Reklama

V obležení

  • Hongkong Wei cheng (více)
Trailer

Obsahy(1)

Generálův syn Cchao Šao-lun (Louis Koo) po příjezdu do vesnice Pchu-čcheng bezdůvodně zabije tři nevinné občany. Je zatčen a odsouzen k smrti. Než ovšem dojde k popravě, přijíždí do vesnice velitel Cchaovy armády, Čang I (Jacky Wu), který dá vesničanům ultimátum - buď Šao-luna propustí, nebo vtrhne do vesnice s armádou a všechny je pozabíjí. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Z hľadiska jednotlivých časti, tento film je vo svojom žánru spíš priemerný. „Paradoxne“, keď však tieto veci (príbeh, bojové scény a herecké výkony, réžia, atď.) dáte dohromady, tak to bude lepší priemer. Bojové scény sú slušne vypracované. Hlavne herecké výkony pozitívnych postáv nesú na pleciach tento príbeh. Mega-hnusný L. Koo. Po dlhšom uvažovaní slabšie štyri hviezdičky. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Možná je děj trochu jednoduchý a záporák je strašně nudný a křečovitý, ale tohle je film, na který se chcete podívat pro jeho akční scény, a ty jsou prostě úchvatné. Hong Kong zase ukazuje, že nejkrásnější bojové scény mohou přijít jenom z Asie. A funguje to skvěle, místy dokonce i s digitálními triky. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Objektivne to je asi priemerny kung-fu film, ale mne vôbec nesadol tento divny mix komedie a brutalnej dramy. Zaporak Louis Koo sa cely cas rehoce a hadze pohlady jak z nejakej primitivnej grotesky a pritom bez mihnutia oka streli cloveka do xichtu v detailnej gore scene. V tej chvili ma film stratil. A to ani dovtedy nebola velka hitparada pretoze sa zapletka strasne vliekla. Je tu kopa postav a motivov, ale ziadny ma poriadne nezaujal. Nezachranilo to ani hviezdne obsadenie. Co z toho, ze je tu kopa charizmatickych hercov, ked nikto z nich nema co hrat. S vynimkou spominaneho Louisa Koo, ktory predviedol najneznesitelnejsi vykon aky som vo filme videl. Len kvôli nemu mam chut dat filmu odpad. Kazda jedna sekunda s nim bola utrpenim. Ale podme k bitkam. Tie pôsobia tiez divne. Na jednej strane su totalne predratovane, ale vyzeraju celkom kontaktne. Neraz su zhodene nejakou komickou vsuvkou ale zaroven su dost brutalne a R-kovy rating ja vyuzity naplno. Az mi to fakt strasne vadilo, kedze mi ten mix brutality a komiky k sebe nepasoval. A taky nesurody je film v kazdom ohlade. Niekomu to mozno sadne. Mna to cely cas sralo a ani to cameo Samma Hunga som si na konci neuzil. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi rád bych dal 4 hvězdy, ale tentokrát to nejde. Opět se zde sejde spousta známých tváří, na které koukám vždy s radostí, nejvíce potěšil Jacky Wu, který zde má sice zápornou roli je jako vždy bezvadný, menší roli zde má i Yu Xing, který je poslední dobou téměř všude, překvápkem je Eddie Peng a Ching-wan Lau. Co se týká příběhu, tak mi to přišlo zbytečně komplikované, občas jsem se ztrácel v tom kdo je zlý a hodný. Postrádá to i výraznější tempo, takže jsem se párkrát přistihl nudit se, ale jakmile příjde na řadu Akce, je se na co koukat. Je to sice předratované, ale choreografie je na úrovni a potěšilo i Rko. Vrchol filmu pokládám ve středě filmů,kde napadnou vesnici a bojuje se se všemi možnými zbraněmi, které jsou po ruce. Finále taky fajn, jen ta občasná nuda mě štvala. Hong Kong mi letos nesedí.65% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Cao Shaolun (Louis Koo) zabije v Puchengu tři lidi, krátce poté je dopaden a odsouzen k trestu smrti. Ukáže se, že Shaolun je synem warlorda a vyřčeného rozsudku se nebojí, protože se na scéně objevuje plukovník (Jacky Wu) s armádou... Akce nebyla vůbec špatná, ale vzhledem k minutáži jí mohlo být mnohem více, protože trailery film prezentovaly jako nekončící akci. Akci měl na starosti Sammo Hung (Action Director) a jeho kaskadérský tým (Stunt Choreographer Sammo Hung Stunt Team). Sammy Hung nemá tak velkou roli, ale v akci se neztratí a při souboji používá dvě tonfy. Sammy měl vlasy ostříhané stejně jako otec ve snímku Millionaires Express (1986). Sammo Hung se v závěru filmu objevil v cameo roli vojenského vůdce vítězné armády, který jede na koni. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama