Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho odpoledne se v čekárně u renomovaného psychologa Palomera schází šestice roztodivných lidí, kdy každý trpí jinou variantou obsesivně-kompulzivní poruchy neboli OCD. Každý z nich je objednaný na 16:30, ale schůzka měla být individuální. Sekretářka tvrdí, že si nový objednávací počítačový systém dělá, co chce, a že doktorovo letadlo má zpoždění. Šest pacientů tedy čeká... (C0r0ner)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (61)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velice milá španělská komedie, která funguje především zpočátku a postupem času ji bohužel poněkud slábne dech. Postavy byly výborně napsané a slušně obsazené. Tolik divných a narušených lidí na jednom místě je k vidění snad jen v poslaneckém klubu Pirátů. Smíchy mi bránice sice nepraksala, ale je to takový ten feel good film, u kterého si krásně odpočinete a spolehlivě vypnete. [75 %] ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

V zásade veľmi podarená komédia s partičkou OCD pacientov. Najviac oceňujem tempo a nápaditosť. Neviem, či by sa mi divadelná hra páčila viac, ale je z toho riadne cítiť, že ten scenár bol robený pre iné umelecké médium. Ale rozhodne sa nejedná o zlú adaptáciu. Len sa k nej asi nebudem mať potrebu vracať. Jedná sa ale o miliónový nápad, kde všetky postavičky hrajú uveriteľné a milé charaktery. Hlavne Nuria Herrero je v tom opakovaný viet neskutočne roztomilá. Nebyť koniec tak predvídateľný, dal by som možno aj 4*. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

+4* i po třech letech stále nenápadná a málo známá španělská konverzační komedie s vychytanými "vyšinutými" figurkami a dobře napsaným příběhem. I když díky němu nezapře, že je film podle divadelní hry, tak to nevadí a ani na zpracování to není vidět. Nezbývá teda doporučit dále a doufat, že zaujme ty správné diváky. Mě tedy přečtení obsahu a trailer dostatečně navnadily natolik, že jsem si film musel pustit ještě tentýž den a to se moc často nestává. To se prostě musí vidět. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi na začátku, že jde o zadání na téma podejte nějak vtipně možné psychické poruchy, aby se divák poučil a ty lidi neodsuzoval, ale pokusil se je pochopit. Naštěstí v poslední tři čtvrtě hodině došlo k oné sebe-terapii se třemi minutami a konečnému rozuzlení, kdy těm lidem stoupnulo sebevědomí, že se ta psychická porucha dá nějak zvládnout. Že tam jde o nějaký podraz, to napadne diváka asi hodně rychle, a v podstatě se dalo vylučovací metodou přijít i na to, co se děje a kdo v tom jede. Tam mi to přišlo malinko odfláknuté, protože by stačilo, aby někdo z jedné skupiny uviděl náhodou fotku jiné skupiny a bylo by po překvapení. Ona ostatně i ta sekretářka byla střelená včetně těch kočiček. Ale ten konec je hodně pozitivní a příjemně mne překvapil. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Tak pro prvni film v roce jsem mel stastnou ruku! Ve vsech smerech vynikajici komedie. Zajimavy a originalni namet. Kazda postava je skvele vykreslena a zahrana. Lilly (Nuria Herrero) by mi mohla opakovat porad, ze me miluje.-). Dobre napsane dialogy, film ma tempo. Za me super. A staci jedna mistnost a auto... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Fotka, kterou má Tiffany (Inma Cuevas) na stole, pochází z krátkometrážního snímku Meeting with Sarah Jessica (2013), který také režíroval Vicente Villanueva. Inma Cuevas si ve snímku také zahrála. (TheSpearCZ)
  • „Toc“ je ve španělštině zkratka pro „trastorno obsesivo compulsivo“, tedy obsedantně kompulzivní porucha, kterou trpí hlavní aktéři. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama