Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Diskuze

kozloid

kozloid (hodnocení, recenze)

Něco tak blbého se málokdy vidí. Jako by scénář psal baron Prášil. Vše je neuvěřitelně hloupé a zahrané velmi naivně.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Nevíte náhodou ve kterým díle byl případ se ženskou, která běžela po chodníku ?? Viděl jsem jen tuhle ukázku - víc nevím... Nebo co to bylo za případ ??

Losty

Losty (hodnocení, recenze)

Tohle je tak špatný, až je to vlastně dobrý. :D

"To jako vám přijde normální že když vám někdo odře auto tak mu seberete kolo?"

"No jasně, prostě nemá peníze tak mu vezmu kolo."

aartep12

aartep12 (hodnocení, recenze)

Policajti nejsou skutecni. Tedy asi takhle: cast ji jsou MESTI policajti (Zima, a jeste jeden, co jezdi do USA hrat si na policajta v ramci dovolene, casto jezdi se Zimou). Cast jich je skutecnych ("Doudova", resp. Havelkova, ktera sedi na prdeli v policejnim kanclu a hlidkovou cinnost neprovadi - viz jeji priserna postava a Soukup, kterej ma dokonce i nekolik hrdinskych zasahu). Cast jsou BYVALI poldove - napr. ta blba blondyna Lubalova, ktera delala na prechodu na pasovce. Ty pribehy jsou nekdy hoooodne priblbly a pisou je SCENARISTI. Herci se opakuji. Napr. jednou tam byla jakasi polocigana, ktera vybirala prachy z kradenych karet, dnes tam byla zase, jako manzelka jakyhosi Rusa atd. Je tam dedek, co hral jednou dementa, kterymu "unesli manzelku", ktera byla uz asi 10 let mrtva, pozdeji se tam objevil jeste aspon 2x. Takovych je tam vic. Dal, zasahy se odehravaji neustale ve stejnych domech a bytech. Policajti nesmi mit tetovani na viditelnych mistech, ale spousta jich ma potetovany ruce, takze je to v lete videt. To urco NEJSOU pravi poldove. A nakonece nepresnosti, az blbosti: z poslednich dilu: Soukup jede v aute s Krpalkem. Oba jsou praporcici (1 kolejnice a 2 hvezdy). Protom je videt, ze Soukup ma UPLNE jine hvezdy, nez KJrpalek (ten mma spravny trojcipe). Jeden z "dispeceru" ma na jednom rameni praporcika, na druhem nadstrazmistra. A perlicka: cizinci se VZDY prokazuji ceskou obcankou, coz je nesmysl. Priklad: v jednom z poslednich dilu byl totalne vozralej "Ukrajinec", kterej neumel cesky, ale prokazoval se ceskou obcankou. Aby ji mel, musel by mit cesky obcanstvi. Na to by musel mit ale jazykovou zkousku a TRVALE bydlisrte v CR. Dalsi typek by "Rumun", hulici marjanu v opustenym baraku, kterej mel "zakaz povytu v CR" (vyhosten), ale zase se prokazoval ceskou obcankou, coz je totalni kravina, protoze by musel byt Cech (ceske obcanstvi), ale to by ho pak nemohli vyhostit, protoze Cecha proste Ceska republika vyhostit nemuze. Takze totalni blbost. Vim to, protoze mam ukrajinskou manzelku, ktera ted dostala obcanstvi a tak znam jeji doklady pred a po. Toz asi tak.

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

https://www.extra.cz/milfka-major-maisner-slavomanka-podivin-i-hrdina-to-jsou-lide-z-policie-v-akci-v-realu

https://www.extra.cz/televizni-zklamani-roku-danuse-z-policie-v-akci-se-uplne-jinde-vydava-za-mariku

https://www.extra.cz/mestska-policie-v-akci-dva-z-popularnich-hercu-k-policajtum-nevzali

https://www.youtube.com/watch?v=H2Sc9pyr5tc

https://www.youtube.com/watch?v=kh_2g2RAKDQ

https://www.youtube.com/watch?v=Gdx5rJEB3Fg

https://www.youtube.com/watch?v=Oe9ozZyHJVM

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

"Realnej" policajt Zima, je skutecne realnej, ale MESTAK (k necemu se vyjadroval na Prime), hihihi. Tak konecne dostal sanci obliknout si uniformu normalni policejni slapky.

cbprahalocal

cbprahalocal (hodnocení, recenze)

Davám za to tři hvězdy ta hodnocení jen z důvodu že televizí aspoň něco dávají zajímavého ke sledování TV Prima. 

vito_corle

vito_corle (hodnocení, recenze)

je to celkem sranda když s ena to člověk dívá ty jejich hlášky sem chtěl kámošovi tedka pustit jeden díl ale nemůžu ho najít jak okrádali dva dva týpci s holkou na vlakovém nádraží turity o kufrty nebo co to bylo a vyšetřovali to zrovna krpálek myslíms tím kolegou jeho a pak se ptali že ten jedne podezřelí s ejmenoval Kořen a na vyzitce na kufru byl napsný nějaké vietnamské jméno nějaký Ho trang takže ten díl sem chtěl najít ale nemůžu zjistit který to byl díl jeslti někdo neví budu rád protože to byla fakt prdel a  rád bych to ukázal kámošovi 

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Pokud vim, policajti NESMI mit tetovani na VIDITELNEM miste. Proto vsichni, co v tom paskvilu hraji a maji potetovane ruce, proste NEMUZOU byt realni policajti. Fascinuje me i rychlost vyresenych pripadu - nekdo neco corne, poldove jedou - jaj jinak - s VRZem, oznamovatele 10 minut VYTEZUJI uplne o hov=e, pak sednou do auta a o 150m dal uz drbana maji. On tam, snad, na ne cekal.... Zajimavy, ze DOUDOVA neni nikdy posilana na nejakou vetsi akci - napr., kde je nutno nekoho dobihat, pripadne zpacifikovat 4 dacany. Na takovy akce jezdi Krpalek se Soukupem, nikoliv prdelata Doudova, ktera si opira pravou kozu o pistoli. Jezdit celej den s Lubalovou, nebo Doudovou a poslouchat ty kydy na urovni IQ houpaciho kone, to chce koule.

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Jsou to asi tak realni policajti, ze "DOUDOVA" s "JANECKEM" vystupuji v jine pi=ovine na TV Barrandov. Tato pi=ovina se zove Afery, pripadne Nebezpecne vztahy a oba "realni policiste" tam vystupuji pod uplne jinymi jmeny. Toz asi tak na tema pravosti policajtu.. 

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Jako, přijít v noci nalitej jak motyka z hopody a zapnout tenhle program, velice se pobavím. Královsky. Za střízliva z toho dostanu leda bolehlav.

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Vážně nechápu jak mohl projít do vysílání pořad, kde jsou ukázky zbytečné brutality našich fízlů, kteří se tím na mnou placené TV ještě chlubí a plácají se po zádech, jací jsou borci. HNUS.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama