Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Ukázka z filmu 12

Recenze (207)

M_Bery odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka mezi sračkami. Policie v ČR s tímhle ani nespolupracovala, a ani to nepodporovala, a ještě ke všemu tenhle seriál ani neodpovídá tomu, jak policie doopravdy zasahuje. Myslím si, že víc než TV pořad to je jedna velká lež a výsměch. Nejvíce mě však zarazilo, jak titulek hlásá: Skutečné příběhy, a policie v nasazení. A ani jedno z toho není pravda! Ještě ke všemu herci podávali ten nejstupidnější výkon co jsem kdy viděl. A to je jen střípek z toho co mi na tomhle odpadu vadí, a to že to nazývám odpad! je jen ta největší pochvala a polcta pro tenhle výplach... ()

pCCb

všechny recenze uživatele

Vůbec bych si toho nevšimnul, ale nějak jsem přepínal a zaslechl, že tam mluví o sousední ulici! No tak jsem se na to koukal a v pořadu bylo, kterého velko část vidím z okna, byl chlap, co doma drží nezeltilý holky a nutí je k prostituci! :-) Že tam jednou Vietnamka řvala na svýho manžela a házela při tom nádobí z okna, to jsem sám viděl, ale tohle mě taky pobavilo :-) ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě nenatáčí skutečné zločince, ale pouze příběhy inspirované různými zločiny, ale je to koukatelné a občas i trochu vtipné. Na zabití volného času nebo jako zvuková kulisa je pořad ideální. Edit 14/05/21: Každý ví, že je pořad podle scénáře, bohužel už každý neví, že se nejedná ani o skutečné policisty, jelikož pořad hned v úvodu tvrdí opak. Policie ČR se na toto téma vyjadřovala a s touto informací kvalita pořadu neuvěřitelně klesla. Scénáře psal pravděpodobně nějaký polointeligent, neboť se při jízdě autem obvykle probírají úplné zbytečnosti, jako kdyby se sešli dvě báby někde na návsi a hercům co představují policisty při stíhání podezřelích padají čepice, teleskopy a ostatní atrapy co mají při sobě. Dále běžně jezdí nepřipoutaní a některé situace, které řeší jsou jednoduše banální. Tímto srážím celou hvězdu v hodnocení. 20% PS: Nutno dodat, že i přes výše zmíněné se nebráním občasnému sledování při již zmíněném vykonávání jiných činností. ()

Lenka.Vilka odpad!

všechny recenze uživatele

Je rozdíl mezi realitou a realitou. A je rozdíl v tom, co je reality show a co jenom show. Viděla jsem pouze deset minut a potom si šla něco otevřít, protože mi bylo zle. Jasně, dřív jsme koukali na Výměnu manželek, protože to bylo skutečný, ale teď tam všichni jsou, protože prachy, a těch deset dnů s tím debilem nějak daj. Ale nebyli (a stále snad nejsou) honorářovaní herci. Do háje, i ilustrační ze zpráv na nově jsou realističtější! A to se týká všech podobných pořadů. Když se pan Musil srdceryvně rozbreclčí nad osudy svých hostů a vy si řeknete: Hele, ale tu jsem viděl jinde, ne? Tohle není realita, nic z toho. Ano, dobře se u toho žehlí, protože mozek vyvíjí 0% aktivity, ale nedělejte z lidí blbce. Ale kde je kupec...tam jsou tyhle pořady. Když vím, že to je "hraná realita", přijmu to. Ale nepřesvědčujte mě o tom, že je to realita. Jsou slabší povahy, které se u toho rozbrečí a jsou dojati...a věří, že se to fakt děje... ()

josefnovak odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokážu pochopit, že se ještě stále pořad vysílá i po roce a půl. 90%obyvatelstva v ČR a SR si myslí že je to opravdové, skuteční policisté a skuteční pachatelé. Policisté opravdoví jsou, ale musí mít herecké nadání a ještě ke všemu to musí natáčet v době osobního volna, pachatelé a oběti jsou též herci, převážně z městských divadel a ochotníků. Jak můžou prezentovat, že je vše natáčeno skutečně. Téměř každý zákrok je zneužitím úřední osoby ( policisty ). Toto je jednoznačně nabádání ke zneužívání pravomoci úřední osoby ( ostatních OPRAVDOVÝCH policistů ), kteří by si z tohoto jednání mohli vzít příklad a takto zakročovat, tímto stylem by nám v ČR nezůstal ani jeden, jelikož by všichni za příliš tvrdý zákrok už seděli, nebo byli propuštěni ze služby. Odporné a hnusné. Zneužít takto diváky jen pro sledovanost!!! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Všichni policisté včetně Jakuba Ulricha, Jana Kaprálka, Tomáše Soukupa a Válka jsou reální policisté. (Fuhman.Dajar)
  • Hudba z úvodní znělky pochází od vydavetele Non-stop producer series a nese název „High Strung“ – zazněla i v několika seriálech společnosti Telemundo: Prisionera (od r. 2004), Amores de Mercado (od r. 2006), El Rostro de Analía (od r. 2008) a dalších. (fiLLthe3DD)
  • Policie ČR prohlásila, že na seriálu žádným způsobem nespolupracovala. [Zdroj: Policie.cz] (Dejvid17)

Reklama

Reklama