Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Ukázka z filmu 20

Recenze (207)

Rayen1 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud si Policii v akci zapnete bez nějakého toho promile v krvi, asi budete litovat ztraceného času a co záběr se budete chytat za hlavu... pokud ale tenhle pořad sledujete přiopilí po návratu z hospody ve značně veselé náladě, těsně před tím, než oblečení usnete na posteli a ráno vás probere pekelná kocovina, garantuju vám, že se budete zatraceně dobře bavit! Tohle překoná všechny komedie Hollywoodu! Odpad dávám střízlivý, kdybych byl namol, dám hvězdy čtyři :D ()

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Uprimne nechapu tak nizke hodnoceni! Vsichni vime, o co v tomto typu poradu jde. Na televizni rychlokvasky typu Prostreno, Ulice nebo Tvoje tvar, je tohle asi nejlepsi porad, na ktery se da v pohode divat, kdyz prijdete domu z prace a chcete u telky vypnout. Btw pro kluky je to poucny, maji prirozeny respekt z policie, v aute se poutaji, chodi vzdy po prechodu apod., jelikoz mají respekt že státních organu 😅. Je to v podstate vychovny material a i kluk chce byt pry policajtem! 😉 ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Njn takhle to dopadá, když „švestky“ nejsou „švestky“ a fízli nejsou fízli…Už když jsem to viděl prvně, tak se mi to zdálo až moc „hrané“ jak ze strany Primáckých policajtů, tak poškozených – pachatelů. No a do dvou dnů jsem si na netu přečetl, že se od tohoto pořadu Policie ČR distancuje…Bylo prostě potřeba nějak zaplnit podvečer, no a tak začali točit tohle. Chtěli tak lidem ukázat, že „chlupatí“ jsou taky jenom lidi a snaží se dělat svou práci co „nejlépe“…Za ty dvě pěkné kočky v uniformě dám tu jednu * ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

"Dobrý den, tady se stal teďka akorát trestnej čin, kousek vodtadytuď, a my jsme dostali Váš popis, že by to mohlo odpovídat." Snad Boží prozřetelnost zasáhla, když tajemný dobrodinec v restauraci přepnul na Policii v akci. Byl jsem okamžitě ohromen a již nikdy žádný díl nevynechám. Vždyť ti reální policisté, co je hned začal prošětřovat GIBS, byli naprosto jedineční, rekonstrukce zásahů byly skoro až profesionální a tu a tam chybka v právní kvalifikaci se dala snadno přehlédnout. Tohle je zkrátka "dokonalá" prezentace práce policie a kdybych neměl ploché nohy, tak ... ()

DzejjPii 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha "fake" pořadů, s kterými se poslední dobou nějak roztrhnul pytel. Tenhle je ale natolik stupidní, že je svým způsobem vlastně velmi zábavný a stal se pro mě takovým guilty pleasure. Je to zcela evidentně fake a ti, kdo si myslí, že to je opravdové, těch je mi velmi líto a nechť si přečtou prohlášení Policie ČR, která se od pořadu distancuje. Postavy se většinou chovají naprosto dementně, dialogy jsou jako ze zvláštní školy, herecké výkony jsou až na vyjímky směšné a herci občas mají evidentně co dělat, aby se nezačali smát. Scénář je předvídatelný asi jako pedofil na dětském hřišti. Bavíme se tím, že se pokoušíme uhodnout, co se bude v pořadu dít dál a většinou se nám to i podaří. Budiž mi odpuštěno spoilerování u takového skvostu, ale stalo se tam třeba, že "policisté" byli přivoláni k autu, které mělo puštěné nahlas rádio. Když přijeli, tak zjistili, že týpkovi, který byl v autě, byl sebrán řidičák. Týpek samozřejmě tvrdil, že auto jenom umýval a čekal na svého otce. OK. Tak si popovídali, řekli mu, ať to ztlumí a jeli dál. A naprosto vždy, když to skončí takhle domluvou, tak se policisté rozhodnou udělat ještě jednu otočku kolem pro jistotu a můžete si být jisti, že při té další otočce už pachatele chytí. A samozřejmě tohohle chytli, jak jede s autem, i když má zákaz řízení. Zázračně se poté za několik sekund po tom, co ho chytli, také samozřejmě zčistajasna objevil jeho otec, aby se s ním mohl hnedka začít hádat. To samé se stalo s týpkem na hoverboardu, který měl na náměstí narážet do lidí. Když naši chrabří hrdinové přijeli, tak tam jenom stál a nic nedělal - takže to skončilo domluvou, že tam už teda jezdit nebude. Poté "policisté" odjeli, ale rozhodli se udělat pro jistotu ještě jednu otočku a samozřejmě, že ho při ní chytli, jak narážel do lidí. Chování "policistů" je také dosti podivné, pletou si občas pojmy, zatýkají lidi skoro na potkání a nebojí se křičet i na duševně nemocné. Určitě by je GIBS neminul, i když kdo ví, jak by to dopadlo, ku*va ty ku*do, že jo. Na druhou stranu, jsou extrémně efektivní a žádný zločinec se před nimi neschová, většinou teda kvůli tomu, že je pár metrů od nich a nenápadnej jak sáňky v létě. Kdyby byli policisté tak efektivní doopravdy, tak by zachvíli neměli co řešit. Jedno mi ale nejde do hlavy - proč se dělá takový fake pořad. Herci se s tím nebudou moci pochlubit, protože určitě museli podepsat nějakou formu mlčenlivosti a musí se je také všechny zaplatit. Předpokládám, že zadarmo to nedělají. Nevyšlo by levněji se s nějakými opravdovými policisty domluvit a jezdit s nimi doopravdy? Určitě by to nemělo takových zvratů a nebylo by to takové drama, když by půlku času strávili vypisování bločků, ale na druhou stranu - bylo by to skutečné a vyšlo by to asi i levněji, ne? Každopádně - toto dílo je rozhodně nepopsatelný skvost, který se musí vidět. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Žádný „policista“ ani člen štábu není při jízdě v autě připoutaný. (Karlosik_4)
  • Všichni policisté včetně Jakuba Ulricha, Jana Kaprálka, Tomáše Soukupa a Válka jsou reální policisté. (Fuhman.Dajar)
  • Hudba z úvodní znělky pochází od vydavetele Non-stop producer series a nese název „High Strung“ – zazněla i v několika seriálech společnosti Telemundo: Prisionera (od r. 2004), Amores de Mercado (od r. 2006), El Rostro de Analía (od r. 2008) a dalších. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama