Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Ukázka z filmu 17

Recenze (207)

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Nedivím se, má tenhle pořad právní tahanice kvůli tomu, že neukazuje skutečnou policejní práci, ačkoliv se tak prezentuje. Divím se spíš, že na to někdo kouká a že tu hrůzu ještě nezrušili kvůli otřesným výkonům, debilním "příběhům" a retardovanému formátu na bázi Soudkyně Barbary. Jsem bytostně přesvědčen, že pořady jako Policie v akci snižují IQ pravidelných diváků. ()

The Graduate odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznačný odpad! Nahraná šaškárna, která říká občanům asi tohle: policie má vždycky pravdu a kdo si dovoluje se nějakým způsobem bránit, je horší zločinec než Hitler. Koho by přece zajímala nějaká základní práva, domovní svoboda, právo nevypovídat, atd., že. :) Absolutní hnus, jednak naprosto amatérským provedením a směšnými zápletkami, ale hlavně sdělením, které se touhle slátaninou táhne jako červená nit. Svým vyzněním by se "Policie v akci" perfektně hodila do 50. let a krásně by zapadla k propagandistickým filmům o zlých imperialistech. ()

Reklama

radomiil 

všechny recenze uživatele

A mě zdál se už odněkud býti povědomý Barrandovácký kouzelný zapomětlivý dědek, jemuž vlastním přičiněním v legendární epizodě, která jistojistě musela čerpat skutečný námět):-{( padaly ze stromu dolarovky místo zlatých hrušek/tohle by nedali společně dokupy ani Hitchcock s Carpenterem/aneb Nebezpečné vztahy přenesené na ulici v podobě tupých rádoby uniforem, jímž tu pouze a jenom chyběl exprtní všeználek HONZA,který MUSIL patrně rozdávat svá moudra za kamerou...z mého pohledu i jakožto bývalého mnohaletého"měštáka" si troufám takovouhle slátanou dokuudálost roku označit za příměs Tv ubohosti, bez jediné kapky patřičné hodnoty-v zahraničí pokud možno vytváří autentický formát s protokolem. ()

Z4JD4X 

všechny recenze uživatele

Ze všech hledisek, jak se mají natáčet filmy, dokumenty nebo seriály je Policie v akci jedním z nejhorších výtvorů české televizní produkce, co jsem kdy viděl. Nicméně i to má své plusy. Po týdnu stráveném na chatě, kde jedinou kratochvílí byla TV Prima a TV Prima+, kde jeden díl policie v akci dávali 6x denně, jsem objevil, že se jedná o skvělý zdroj zábavy. Hlášky jako "Nebyli jsme správně vybaveni, neměli jsme plavky," či "V parku se nachází starší pán co kolem sebe rozhazuje pečivo," nebo mé oblíbené nasazení "hmatů a chvatů" jsou něco co mne bude provázet až do hrobu a nejspíše ho předám i dalším generacím. Nejspíše si tento seriál tu 1 hvězdičku nezaslouží, ale už mi zabil tolik mozkových buněk, že mé kritické myšlení je ve stejném rozkladu jako System of a Down. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Megájvr hadr.... No tohle snad neni možný, to je na koukání něco tak blbýho, že by to nevymysleli a hlavně hůř nesehráli poslední ochotníci z Horní Dolní... Pominu-li všechno ostatní, co je špatně ( a že je toho mnoho), tak kdyby to mělo být "doopravdy" a dostal bych se do podobné situace, asi bych si sakra rozmyslel, jestli dám souhlas k tomu, aby mě během vyjednávání s policajtama někdo natáčel... Jinak dialogy na úrovni Soudkyně Barbarely......:p. Tfujtajbl vespolek. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • V 16. epizodě 2. série se opakovaně objeví záběr na policejní automobil, který má nápis „Policie“ na dveřích přelepen nápisem „Filmová rekvizita“. (Žralok)
  • Všichni policisté včetně Jakuba Ulricha, Jana Kaprálka, Tomáše Soukupa a Válka jsou reální policisté. (Fuhman.Dajar)
  • Policie ČR prohlásila, že na seriálu žádným způsobem nespolupracovala. [Zdroj: Policie.cz] (Dejvid17)

Reklama

Reklama