Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Ukázka z filmu 9

Recenze (207)

radomiil 

všechny recenze uživatele

A mě zdál se už odněkud býti povědomý Barrandovácký kouzelný zapomětlivý dědek, jemuž vlastním přičiněním v legendární epizodě, která jistojistě musela čerpat skutečný námět):-{( padaly ze stromu dolarovky místo zlatých hrušek/tohle by nedali společně dokupy ani Hitchcock s Carpenterem/aneb Nebezpečné vztahy přenesené na ulici v podobě tupých rádoby uniforem, jímž tu pouze a jenom chyběl exprtní všeználek HONZA,který MUSIL patrně rozdávat svá moudra za kamerou...z mého pohledu i jakožto bývalého mnohaletého"měštáka" si troufám takovouhle slátanou dokuudálost roku označit za příměs Tv ubohosti, bez jediné kapky patřičné hodnoty-v zahraničí pokud možno vytváří autentický formát s protokolem. ()

Noah07 

všechny recenze uživatele

První díly absolutní tragedie....postupem času je to lepší a lepší...je by to chtělo přidat na autentičnosti...jako,že např. sanitka která přijíždí je sanitka svozová ,policejní auta jsou ok ,až vylepšíte realnost akce ,tak přidám hvězdu....takhle děláte ze záchranářů kretény a amatéry např. poslední díl 231. dívka sražená autem,tržná tána na hlave a bolest v oblasti hrudní a vaši záchranáři ji ofáčujou hlavu a odvedou po svých do "žluté dodávky"..normální a reální záchranáři by jí dali límec a odnášeli by ji na nosítkách....poranění páteře atd. ()

Reklama

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Netřeba slov, stačí vyjádření od PČR. http://www.policie.cz/clanek/reakce-na-serial-policie-v-akci.aspx Nedá mi to musím se rozepsat, neušlo mi pár epizod toho rádoby reality show.Když pominu fakt že to mělo být zamýšleno jako pocta policii, tak nabývám dojmu že tu práci musí dehonestovat a lidé co mají záporné IQ tomu bohužel věří.Je pravda že jsem u PČR nikdy nepracoval, ale myslím si že policista situaci musí zklidnit a ne ji podle toho humusu ještě více rozdmýchávat nejlépe křikem například na psychicky nemocného až to nakonec končí něčím, co by GIBS nenechalo chladnými.Tenhle rádoby americký styl do naší krajiny nepatří, nedělejte z lidí pitomce ještě větší než jsou.Myslím si že by vyřešilo aby přes půlku obrazovky přes celou délku pořadu šlo že se jedná o fikci vymletých hlav scénáristů. ()

Hugo_brunasi 

všechny recenze uživatele

I když hodnotím tak, jak hodnotím, nevidím to až tak negativně. Jasně, herecký výkony jsou jaké jsou, ale koho tam čekáme? Aby to odpovídalo popisu, je logické, že tam nedají to nejlepší, co dokáže česká kultura nabídnout. Takže mi komentáře stylu: "příšerné herecké výkony" nedávají úplně smysl... mě to k takovému pořadu prostě sedí. Kdo čeká celovečerní holywoodskou reality, bude rozhodně zklamán. Kdo chce úplně vypnout mozek, je to pro něj ideální. Neříkám, že se na to dá koukat pořád, ale oceňuji formu něčeho, co tu pravděpodobně ještě nebylo (alespoň z pořadů natočených v tuzemsku) ()

Belphegor odpad!

všechny recenze uživatele

Omylem jsem shlédnul v televizi. Na to se opravdu někdo cíleně dívá? To opravdu točíme pro pobavení? Je to tak falešně zahrané, až to bolí. Zajímalo by mě, zda si někdo ze sledujících myslí, že to je reálné. Věřil bych, že se najdou tací, kteří to živě probírají u kávičky. Je jasné, že to je inscenované, ale že to je tak nezáživné a hloupé, to je do nebe volající. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Policie ČR prohlásila, že na seriálu žádným způsobem nespolupracovala. [Zdroj: Policie.cz] (Dejvid17)
  • Všichni policisté včetně Jakuba Ulricha, Jana Kaprálka, Tomáše Soukupa a Válka jsou reální policisté. (Fuhman.Dajar)
  • V 16. epizodě 2. série se opakovaně objeví záběr na policejní automobil, který má nápis „Policie“ na dveřích přelepen nápisem „Filmová rekvizita“. (Žralok)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno