Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia kamarátov z Nashvillu sa vyberie na výlet do Kentucky. Keďže nemajú presný plán, rozhodnú sa počúvnuť radu miestneho človeka a vyberú sa do strašidelného domu Talon Falls. Tam na nich, v atrakciách, čakajú šialení zabijaci, ktorí však svoje remeslo berú až prehnane vážne. (Marceloo)

Recenze (24)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov z Nashvillu sa vyberie na výlet do Kentucky. Keďže nemajú presný plán, rozhodnú sa počúvnuť radu miestneho človeka a vyberú sa do strašidelného domu Talon Falls. Tam na nich v atrakciách čakajú šialení zabijaci, ktorí však svoje remeslo berú možno až prehnane vážne. - Je ťažké uveriť, že v roku 2017 ešte stále môže vzniknúť horor, v ktorom postavy poslúchnu radu podivného pumpára a vyberú sa na miesto, o ktorom im povedal. Celkom ma to napriek tomu amatérskemu spracovaniu bavilo. Zo začiatku som mal pocit, ako keby som sa pozeral na nejaký Snuff, ale postupom času sa to už len zlepšovalo a vďaka zaujímavému prostrediu, pekným maskám a celkom snaživým hercom z toho nakoniec mám celkom dobrý pocit. Pomáha tomu aj velmi krátka stopáž, vďaka ktorej to má rýchly spád. Najviac ma na celom horore zaujal názov mesta Goreville. To je asi najhororovejší názov mesta, aký som kedy počul. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokud se nechcete obtěžovat zbytečnými úvahami o reálnosti děje a hledáte jen nějakou přímočarou lobotomizovanou masárnu na odreagování, je Talon Falls skvělá volba. Od mala mě na všech zábavních poutích nejvíc přitahovaly strašidelný zámky a vždycky jsem byl nakonec zklamanej, protože se mi zdály málo strašidelný. Tenhle zámek je ovšem jiná liga, on vlastně ani není strašidelný, on je vražedný. A sadisticky. Dojem bohužel (jako už obvykle) kazí rozskákaná a vyzoomovaná ruční kamera, jinak bych šel určitě o hvězdu výš. Prohnat to kameramanské hovado onou zámeckou mučírnou! ()

Reklama

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ subžánru, kvůli kterému miluju horory. Jenže.. Minimální rozpočet nevěstil nic dobrého už podle traileru. To se projevilo především na hereckém obsazení a logice. Kolega ricci.s s postavami docela soucítil, já bohužel ani trochu a bylo mi jedno co s nimi bude. Jejich výkon především při mučících scénách mě ani trochu nepřesvědčil, protože aby mu rozdrtili kolena kladivem a on u toho párkrát zařval a nic víc? To má být vtip? Ono celkově mi přišlo, že slovník hlavních postav byl omezen na slova ,,Help a Please + křičení a ječení". Interiéry budovy super, k těm bych výhrady neměl. Masky záporáků také nebyly nejhorší, ale teď to nejpodstatnější. Horor, který je založen na mučení, musí obsahovat gore, jedna detailnější scéna za celý film prostě nemůže stačit.. Z tohohle námětu se dá bez problémů udělat jeden z nejbrutálnějších hororů všech dob, ale musel by to dostat do rukou zkušený režisér s pořádně tučným rozpočtem. Váhal jsem mezi 2 a 3 hvězdama, nakonec dám 3, protože.. strašidelné domy miluju, vizuálně to vypadalo pěkně ,,špinavě" a podobný horor tu dlouho nebyl. Nic to ale nemění na tom, že jsem od poloviny filmu jen smutně přihlížel, že to probíhá tak, jak jsem se bál. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Štyria kamaráti sa vyberú do turistickej atrakcie - strašidelného domu, v ktorom si spočiatku užívajú mučiace divadlo, až kým čoskoro nezistia na vlastnej koži, že to mučeníčko je tak trochu reálne. Toto je jeden z tých typických, lacnejších, béčkových exploiťáčikov, ktoré sme už videli mnohokrát. Čo sa týka krvi a gore, neohúrilo ma to, lebo už som videl aj lepšie, ale na druhej strane som si už pomaly začínal myslieť, že tomuto skvelému hororovému subžánru definitívne odzvonilo. Takže po dlhšej dobe niečo, čo poteší nenáročných. S postavami som dokonca celkom súcitil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono technicky to zase neni natočené až tak špatně, pokud člověk přihlédne k pravděpodobně minimálnímu rozpočtu. Jenže když se točí film o mučení prakticky bez gore, pokud tedy nepočítám jeden fakt výživný detail, je veškeré kouzlení docela marné. Pobíhání a soustavný jekot to fakt nezachrání, kor když jsou herci kardinální jelita. Režiséra alespoň šlechtí, že se nesnažil natahovat stopáž, takže to relativně rychle odsýpalo. 30% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama