Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Contracted: Phase II sa začína tam, kde sa prvý film skončil. Riley (Matt Mercer) sa snaží nájsť človeka, ktorý je za prepuknutie nákazy zodpovedný, aby tak mohol zabrániť jej ďalšiemu šíreniu. Problémom je, že známky vírusu sa začínajú prejavovať na jeho blízkych i na ňom samom. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Natočené nie až tak zle (možno i trochu podhodnocujem, napríklad scéna na záchode bola super!) ale scenár druhého contracted skrátka kradne kde sa dá a potvrdzuje známe príslovie, že opakovaný vtip už nie je vtipom. Titulková scéna navyše napovedá tomu že pôjde o ďalšiu telenovelu na štýl Saw ságy (amen tma). ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Necelé 2 roky starý "Contracted" bol len priemernou, pozerateľnou jednohubkou, a to, že vzniklo pokračovanie ma vcelku prekvapuje; hoci vydarený finálny záber tomu trochu nahrával. Osobne by som však ocenil, keď už takýto sequel vôbec vznikol, aby bol v duchu tradičných pokračovaní; väčší, agresívnejší, odviazanejší - veď to finále jednotky tomu priam nahrávalo! A problémom je, že hoci dianie priamo nadväzuje, tak sa to až nevhodne rýchlo ututlá a film si rýchlo pokračuje vlastným smerom, ktorý je viac-menej akýmsi remakom z pánskeho pohľadu. Síce je tu viac nakazených a nejaká snaha o osvetlenie dejového pozadia + následné vyšetrovačky, no nie je to vlastne nič, čo by stálo za pozornosť. Aspoň mňa to teda moc nebavilo, takže pokiaľ príde aj troječka, na ktorú si koniec už drzo nabieha, tak poprosím, aby bola trochu snaživejšia a nie tretí krát to isté v inej šušťačke. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Phase II je plně navazujícím pokračováním poměrně kladně přijatého humusáckého hororu Contracted, přičemž nejvíc podstatné je to, že se nejedná o bohužel u sequelů často vídanou pouhou ždímačku původní dílu. V Phase II opouštíme smrsknuté hrací pole zatuchlýho kamrlíku, seznamujeme se s původem nákazy, která se začíná šířit jako virus. Pokračuje estráda hnisu a červů, ovšem neřekl bych, že se Josh Forbes pouští do většího hardcoru, než jsme viděli v díle prvním, ale zato mi přišlo, že sequel potratil punc nezávislé filmařiny Erica Englanda. Moc jsem od pokračování něčeho takového nečekal, ale dostalo se mi milého překvapení. 75% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Fáza II začína tam, kde prvý film skončil. Riley sa snaží nájsť človeka, ktorý je za nákazu zodpovedný, aby mohol zabrániť jej šíreniu. Problémom je, že známky vírusu sa začínajú prejavovať na ňom samom aj na jeho blízkych. - Príjemný horor o víruse, ktorý rozkladá nakazených. Problémom je to, že mi rovnako ako minulotýždňová novinka Pod pripadal napriek krátkej stopáži strašne natiahnutý. V scénach s nechutnosťami nezachádzajú tvorcovia do nijakých extrémov, ale napriek tomu sa im podarilo celkom vytvoriť u mňa jemné znechutenie. Hlavne u scény s červíkmi, ktorá ma rovnako ako v Savaged dostala. + Richard Riehle + herečka z Halloween II, Hatchet III, Seed 2 + herečka z The Lords of Salem ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to trochu s odstupem času, protože jsem věděl, co uvidím. A člověk nikdy neví, kdy je na to připravenej. Myslím, že jednička byla stupňovaná pomaleji přes několik dní, několik fází. Tady už se to projevovalo na více lidech, u každýho trochu jinak, ale nechutný a odporný to bylo tak jako tak. Opravdu je to extrém. Co dokážu ocenit, aniž bych byl nějak zvrácenej, jsou prostě masky a líčení těch nechutností. To je prostě za hranou. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Červy, ktoré sa tvoria pod Reillyho (Matt Mercer) kožou, sú v skutočnosti takzvané "superčervy", ktoré slúžia ako krmivo pre plazy. (ShortyIC)

Reklama

Reklama