Reklama

Reklama

Pes zabiják

  • Bulharsko Bullet Head (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tři profesionální zločinci se ocitnou uvězněni ve starém skladišti. Venku je policie a uvnitř čeká ještě horší hrozba. - téměř nezastavitelný zabijácký pes... Tři zloději se po částečně zpackané loupeži schovávají ve skladišti, jehož jediným dalším žijícím obyvatelem je zlý, nesmiřitelný kanárský mastif. Pes byl vycvičen k boji a ke krutosti zločineckým bossem jménem Blue (Antonio Banderas). Blue právě uklidil v ringu po psích zápasech a brzy se vrátí. Všichni tři lupiči – Stacy (Adrien Brody), Walker (John Malkovich) a Gage (Rory Culkin) mají vzpomínky na domácí mazlíčky, bojový pes je ale otevřená hrozba smrti… (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

zsn 

všechny recenze uživatele

Skvělé! Napínavé díky zas*anému čoklovi, kterému by každý přál smrt, načež v závěru dojemné. Úzkostné v jedné ubikaci, přitom akční. Úplně jiné krimi. Perfektní nápad! Na Brodyho bych mohla pořád koukat jako na svatý obrázek a u Banderase jde již o druhý skvělý snímek za poslední dva roky. Zas vám chybí grafika, co, vy frfňi. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jako je to hodně divný film, ale že by mne nebavil, to nemůžu říct. V hlavní roli Brody a Malkovich, několikero vyprávění životních příběhů, a pak ten pes a Banderas. Zajímavý pohled na věc, s nadhledem. Možná zbytečný film, ale na druhou stranu proč ne? Kolem a kolem vzato, je to slovo do pranice, filmů tohoto ražení je čím dál méně. Něco na tom filmu přeci jen bylo. 70% ()

Reklama

Antek 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad za milion dolarů. Ale ani ten někdy nestačí. Zavřít tři zlodějíčky do baráku s pořádně naštvaným psiskem je parádní námět na kraťas, už o dost horší je to pak s celovečerní stopáží. Zatímco třeba takový Stephen King dokázal na půdorysu malého dvorku, vzteklého bernardýna a matky s malým dítětem vybudovat knižní klasiku, v tomto případě zůstalo opravdu pouze u nevytěženého skvělého nápadu. Chápu, že Solet z toho chtěl mít novou tarantinovku, ve které bude mísit béčkovou poetiku s těžkotonážními poselstvími o tom, že se zločin nevyplácí – ale drhne to. Historky alá Reservoir Dogs nemají tu potřebnou dynamiku ani pointu (a když už, tak příliš prvoplánovou) a scény se psiskem jsou příliš statické (a někdy nedávají valný smysl). Ploché postavy nedokáží zachránit ani bravurní herci, a i když některé dialogy mají ten správný timing a říz, jsou odsouzeny už tím, z jak nezajímavých úst plynou. Solet vážně moc chce, ale nedává tomu, kolik by měl. A když vyšle do posledního dějství Banderase s velkou puškou a několikastránkovým monologem (v kontextu scény naprosto mimo), je osud téhle hříčky zpečetěn: Zapomenout. Škoda. Potenciál tady byl. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ona ta bulharská produkce trošku odrazuje, ale z mého pohledu to je jen klamání tělem. Je to o dvou liniích. Řekněme že první se odehrává z pohledu bojového psa a ta druhá pojednává o třech kriminálnících, kteří uvíznou v opuštěné budově. Protnutí těchto dvou linek pak patří k nejlepším sekvencím filmu, ale já se bavil i u dialogů v podání tria Malkovich-Brody-Culkin, kteří se mimojiné představovali v minipříbězích ze svého života. Je sice pravda, že bez velkých hereckých jmen by to byla nepříliš zajímavá průměrná záležitost, ale ta tu byla a to se počítá. 70% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Neviem, či som mal jasnú chvíľku ja alebo vegetol, že sme sa po dlhšej dobe v hodnotení nejakého filmu zhodli, ale podľa hodnotenia ostatných to vyzerá, že sme boli riadne ožratí, keďže sme sa ako jedny z mála bavili. Toto je druhý film od Soleta, ktorý som videl a vyzerá to, že má v ruke jak technickú stránku, tak aj dramatickú. Tento žánrový mix komédie, drámy, heist thrilleru a hororu s jedným veľkým nasratým psom funguje vo všetkých smeroch. Je to nádherná ukážka toho, že aj film za pár mega odohrávajúci sa prakticky nonstop v jednom rozpadávajúcom sa sklade, môže perfektne fungovať, že znudený Willisíku? Stačí taká drobná maličkosť. Aby sa všetci snažili a mali trochu talentu. Najviac ma bavila prekvapivo línia s hrôzostrašným psom, čoho som sa trochu obával. Hlavne keďže tu sú aj scény psích zápasov. Ale všetko to nepríjemné sa odohráva mimo pohľad kamery. A samotný pes vzbudzuje jak hrôzu, keď naháňa hlavných hrdinov, tak ľútosť, keď sledujeme jak z neho svinský Banderas vychoval takú krvilačnú beštiu. S vyústením príbehu som tiež spokojný, takže celkovo to je vydarený film. Vyzerá to, že Brody a Solet si celkom sadli, tak dúfam, že natočia ďalšiu pecku. 8/10. ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama