Reklama

Reklama

Pes zabiják

  • Bulharsko Bullet Head (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tři profesionální zločinci se ocitnou uvězněni ve starém skladišti. Venku je policie a uvnitř čeká ještě horší hrozba. - téměř nezastavitelný zabijácký pes... Tři zloději se po částečně zpackané loupeži schovávají ve skladišti, jehož jediným dalším žijícím obyvatelem je zlý, nesmiřitelný kanárský mastif. Pes byl vycvičen k boji a ke krutosti zločineckým bossem jménem Blue (Antonio Banderas). Blue právě uklidil v ringu po psích zápasech a brzy se vrátí. Všichni tři lupiči – Stacy (Adrien Brody), Walker (John Malkovich) a Gage (Rory Culkin) mají vzpomínky na domácí mazlíčky, bojový pes je ale otevřená hrozba smrti… (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Mno je to jenom další tupej pokus o další verzi Gaunerů s vyhasínajícími hvězdami v Bulharský garáži a jako bonus je tam pes zabiják, takže tak :)

na příspěvěk reagoval Lacike

Uživatel vegetol.mp smazal svůj příspěvek.

Shanyo

Shanyo (hodnocení, recenze)

Brody aj Malkovich dokázali bravúrne zahrať vo vynikajúcich filmoch, no často sa pod nohy nepozerajú a stúpia do riadneho lajna. Mám pocit, že toto bude ten druhý prípad ........ 

U Banderasa to už inak ani nebude.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Absolutně nechápu pointu a význam toho psa ve filmu... vidím zde krimi a čekám něco napínavého kde se bude střílet a bude to o něčem a k tomu vidím zajímavé herce, pak ale uvidím v traileru nějakého krvežíznivého psa (což je mimochodem neuvěřitelně neoriginální a nezajímavé a navíc nesnáším když někdo dělá ze zvířat tohle...) na druhou stranu pak vidím, že by to nějaké krimi přeci jen mohlo být, ale prostě jen nechápu, co v tomhle filmu dělá do prdele ten pes, jakou roli tam má jako hrát... souhlasím s Lacike, taky ten film určitě vynechám a věřím, že to bude sračka.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama