Reklama

Reklama

Prvotní vztek

  • USA Primal Rage: The Legend of Oh-Mah (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka Ashley Carr (Casey Gagliardi) přijíždí do věznice, aby vyzvedla svého přítele Maxe (Andrew Joseph Montgomery), kterého akorát pustili ven. Na cestě domů ale mají autonehodu, přičemž uvíznou v lese, kde na ně čeká nenasytná příšera se jménem Bigfoot, a boj o přežití tak může začít! Podaří se jim vypořádat se s touto nelehkou situací a hlavně přežít? (J*E*A*N*N*E)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Má to parádní rozjezd (sražení chlápka) a super atmosféru až do prvních šípů v krků a masáží očí. Pak se to ale zvrtlo na totální kokotinu. Šamanství, čarodějnice, opičí 1+kk a nejvíc mě dojebala ta scéna, kdy frajerka sežere kus lidského masa a tu kostičku před ním brousí o kámen, kdy následně se s tou tří centimetrovou kostičkou v PUSE ožene tak, že chlupáč odletí 5 metrů daleko. A ten závěr radši ani rozebírat nebudu. Hvězda za sympatickou, pěknou Casey Gagliardi a druhá za výbornou atmosféru do cca 50. minuty (zde, to pro mě skončilo) a sem tam to dobré Gore. (430. hodnocení) ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený lesní survival slasher, který vyloženě oživil atmosféru 80. let. Bigfoot trhá, láme, střílí lukem... všechno je parádně vidět, žádné digitální efekty, ale klasická ruční práce. Nejlepší byl ten týpek s rozmašírovanou čelistí, jak se plazil lesem a hekal... :-) To byl hnus no... Sympatická holčina v hlavní roli, je na ni pěkný pohled. Prostředí lesa super, nějaká ta exploitace ze strany buranských lovců (které potom exploituje ten Bigfoot). Závěr otvírá dveře pro sequel a velmi mile překvapil. "Prvotní vztek" je lesní, dravá jízda, kterou jsem si užil od začátku do konce. /80%/ ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oh-Mah God.. Amatérsky působící počin, který se neorientuje v čase ani prostoru, přebývá mu minimálně dvacet minut (přiblblé tlachání buranské lovecké expedice, indiánské seance) a jediné vyvrcholení je to předčasné na začátku v autě. Nadšenecké pomrkávání na predátoří sérii bylo s blížícím se koncem až směšné a to nejen proto, že primát s červenýma očima, zanedbanou pedikúrou a zálibou ve spoře oděných blondýnkách by Dutchovi posloužil jedině tak, že by si z jeho kůrového brnění udělal koupel na hemeroidy. Nevím, čím měl Magee nacpaný kalumet, ale s jistotou mohu říct, že jeho režisérská kariéra rychle zamíří do věčných lovišť.. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Všetko dôležité už popísali ostatní užívatelia vo svojich komentároch, ja len spomeniem, čo najviac trápilo mňa. Tak bolo niečo v tej jaskyni alebo nie? Lebo ak áno, podľa reakcií mladej pani veľkosť penisu ani zďaleka nesúvisí s veľkosťou chodidla. Tým pádom z môjho pohľadu nemá absolútne žiadny zmysel pobehovať po lesoch a hľadať Bigfoota. Keby jej nerozpáral tričko na opačnej strane, mohlo to mať od pánskej časti diváctva vyššie hodnotenie. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nesympatická hysterka, jej natvrdlý búchač a k tomu ako bonus banda psychopatických poľovníkov, ktorí v plnej nahote ukazujú zvrátenosť systému, kedy zbroják dostane každý blbec a potom to tak vyzerá. Našťastie je tento lesný survival skombinovaný s mojou obľúbenou legendou o Bigfootovi. Spolu s ním prichádza na scénu parádna maska, pútavá indiánska mytologická mystika, nechutne realistické gore a pekná výprava hlbokých amerických lesov a hôr. Nepoteší nelogický scenár, v ktorom si príšera netrúfne na krehkú babu, ale na bandu ozbrojených chlapov áno (+ po sebe rafinovane zahládza stopy zločinu, aby šerif na nič neprišiel, zrejme v čase osobného voľna v jaskyni pozerala Columba). ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film má potitulkovou scénu. (griph)
  • V čase 17:45 jde vidět u dívky krev na obličeji, v dalších záběrech není po krvi ani stopa. (Kudly4)

Reklama

Reklama