Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Je rok 1996 ve městě jménem Boring a outsideři z technologického a divadelního kroužku střední školy se snaží proplout dospíváním v éře videokazet. (Netflix)

Diskuze

Curlyman

Curlyman (hodnocení, recenze)

Zcasti podla mna jednoznacne inspirovane svedskym Fucking Åmål, velmi dobre sa na to pozeralo, dokoncene za dva vecery. Vyzera to na druhu seriu.

Rathe

Rathe (hodnocení, recenze)

nelíbil se mi konec, kde jasně chtěli nalákat na další sérii. Celkově jsem si občas v nějakých momentech říkal, že ten seriál postrádá hlavní zápletku. A snažil se zachraňovat na vytváření a řešení malých zápletek - některé fungovaly, některé ale ne. Nicméně to období 90. let je strašně super. Videokazety, kazety, oblečení atd. K tomu se mi líbilo točení toho filmu. Určitě se na to podívejte, ono to zas tolik času nezabere a pobavíte se.

eliskakoz

eliskakoz (hodnocení, recenze)

V nějakých věcech maličko copycat Stranger Things, ale pro mě 90s a obecně tento žánr je naprosto dokonalý, nemůžu hodnotit jinak než 5 hvězdičkami a rozhodně doporučuji shlédnout!

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Oops!.. Netflix did it again :) Uspech trojice z Stranger Things sa snazia zopakovat v Everything sucks! tentoraz v nie az tak vzdialenych Nineties.. 1996 \o/ Nirvana is dead, Oasis rulez, saty sa obliekaju na tricka, roztrhane jeansy, kockovana kosela okolo pasa, kazety a videokazety.. anyway, zatiall to vyzera slubne. Drzim palce kanadskej herecke Peyton Kennedy. 

Reklama

Reklama