Reklama

Reklama

Singwa hamkke : ingwa yeon

  • Jižní Korea 신과함께 : 인과 연 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se zaměřuje na trojici průvodců a jejich osudové propojení z budoucnosti. Děj se tak odehrává ve dvou časových rovinách (ta současná má přednost před tou, která je stará tisíc let) a přichází z mnoha nečekanými odhaleními. Také tentokrát dojde na cestu skrze posmrtné soudy, to se týká ale jen jednoho z průvodců. Zbylí dva hrdinové musí řešit ryze pozemský problém s jedním staříkem, jeho malým vnukem a duchem, který sídlí v domě. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Pasáže v pekle už zdaleka nebyly tak strhující a ani tyranosousus to nezachránil. Paradoxně mě víc zajímala současnost a minulost. Ano, odvyprávění příběhu strážcu bylo zajímavé, scházel tam ale Cha Tae-hyeon a z jeho bratra jsem měl celou dobu pocit, že ho hraje jiný herec. Zdaleka ne tak kompaktní, jako první díl. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

I když jisté věci byly předvídatelné, tak i tak jsem se opět skvěle bavila a užívala jsem si vlastně všechny roviny a hlavně ty historické flashbacky, ty já fakt můžu. Na rozdíl od prvního dílu, je tu kladen menší důraz na Vyvoleného. Trochu jsem totiž doufala, že se ještě vrátíme z jeho pohledu k příběhu jeho rodiny, který byl již nastíněn v 1. díle u jeho bratra. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka ma zo začiatku nadchla tým, že tentoraz súdmi v pekle prechádza brat hlavného hrdinu z jednotky. Lenže všetko podstatné o ňom sme sa dozvedeli minule, takže nakoniec až taký veľký priestor vo filme nemá. A už ani nepôsobí tak zaujímavo. Skôr celý čas vyzerá podobne znudene ako jeho brat v jednotke. Namiesto neho sa film najviac venuje histórii troch anjelov, ktorý obhajujú mŕtvych. A aj keď je ich spoločná minulosť prepletená a dosť komplikovaná, tak ma nejak extra nezaujala. Okrem toho ešte sledujeme príbeh jednej rodiny na zemi o ktorú sa stará nejaký zbehlý anjel a chráni starého dedka pred tým, aby ho k sebe zobrali smrťáci. Divná línia. Dvojka síce dejovo do veľkej miery nadväzuje na jednotku, ale vo výsledku pôsobí ako zmes rôznych línii, ktoré majú udalosti z jednotky rozšíriť, ale nie sú sami o sebe príliš nosné. Proste línie, ktoré by z dobrého filmu boli vystrihnuté, lebo sú zbytočné. Záver znova ponúka široko otvorené dvere pre pokračovanie v ktorom súdom prejde postava s ktorou sa stretávame od prvého dielu. Takto môžu pokračovať donekonečna. Ale už aj tá samotná pekelná mytológia sa im postupne rozpadá a ani vizuálne už to nebolo tak pôsobivé. 5/10. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Na dvojku to vůbec nebylo špatné, ale jednička to prostě není. Bohužel mě moc nebavila ta "současná" část, ta mi přišla citově vyděračská, i když její závěr byl, pro citlivku jako jsem já, super.. Myslím, že postupné odkrývání minulosti (které přineslo i pár šoků) dalo vymyslet mnohem líp. Ale to se dá konec konců úplně všechno. Podsvětí a historické části mě bavily opravdu moc. A být tam jenom ty, tak jdu do plných. A pokud se zaposloucháte do závěrečné skladby a necháte plynout titulky, najdete ve filmu i českou hudební stopu. :^) ()

kubawong 

všechny recenze uživatele

Teda musím říct, že tohle jedničku překonalo. Líbilo se mi, že film pokračoval hned, bez žádných zbytečných scén. Odpovědělo to na otázky z prvního dílu, ale nějaké nové zároveň přidalo. Jinak super bojová choreografie, CGI, celkový příběh a obsazení. I tohle byl celkem doják, ale ne tak velký, jako předchozí díl. Druhý díl byl celkově rychlejší a já ani nezaznamenal, že má skoro dvě a půl hodiny. Nemůžu se dočkat na další pokračování! 9.5/10 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Mezi závěrečnými titulky je ještě jedna scéna. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno