Reklama

Reklama

Mezi dimenzemi

  • Čína Abduction (více)
Trailer

Obsahy(1)

Quinn se probere v parkové fontáně ve Vietnamu, aniž by si vzpomněl, kdo je nebo odkud přišel. Když putuje městem a spojuje stopy své minulosti, je neustále sledován neznámými cizinci. (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho nečekala, ale nakonec se z toho vyklubalo příjemné akční překvapení. Začátek byl tuctový, ale pak to s dějovým zvratem nabralo směr, který mě zaujal a bavil. Hlavní dvojka byla fajn, začínám nějak Adkinsovi přicházet na chuť :) Akce byla taky povedená, Scott i Andy dostali šanci si slušně zabitkařit, občas i zahláškovat a celkově to prostě odsýpalo, že než jsem se nadála, byl konec. Ten ovšem moc nepotěšil, takovýhle otevřený konce nesnáším. Jako oddychová pohodovka to ale fungovalo. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zatím co Johnson se u Thriple Threat vytáhnul, tak Barnabáš v tomto případě nikoliv a dostál své pověsti mizerného režiséra. Nechat pak Adkinse předvádět pokusy o rádoby herectví a blábolit jakoby by byl na drogách opravdu nebyl dobrý nápad. Souboje aspoň něco málo zachrání, ale vidět to znova fakt nepotřebuju.30% ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Český názov ide priamo k veci a naozaj, Adkins a jeho nový vietnamský parťák potrebujú preniknúť do inej dimenzie, aby zachránili svojich blízkych. Bohužiaľ Adkins nie je Keanu a Barbarash nie je z klanu blahej pamäti bratov Wachowských. Vizuál navyše pripomína lacnú televíznu produkciu rokov 90-tych. Vmontovanie martial arts mne osobne prišlo absolútne nadbytočné, na druhej strane príbeh samotný potenciál určite mal a verím, že takí tvorcovia seriálu Stargate by sa s ním popasovali s oveľa väčšou cťou. Takže za tri elektronické pavúčie ovládače mysle. (4.12.2020) ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

No a jestli je Jesse Johnson rutinér, tak Ernie Barbarash je suterén! :D Sorry jako, ale vymyslet takovouhle kostru filmu, to chce pořádný koksový šnupnutí... Ne fakt, příběh je za mínus 20%, takže na celkovou jednu hvězdičku film vynesly souboje, tentokrát lepší než v Triple Threat. Tim Man si asi uvědomil, že během natáčení TT párkrát trochu zaspal na židli s nápisem Fight Coordinator a tady se to pokoušel zjevně napravit. Andy On tu má větší fighterskou vložku než koktající (wtf?) Adkins, který půlku filmu zvrací písmena v nemocničním pokoji, fakt gratulace za stoprocentní využití jeho času stráveného před kamerou... kecám tvle, ste fakt buzíciii!!! Že ho necháte třičtvrtě hodiny se motat po městě a koktat! Jinak tedy paní Choreografie výrazně zvedla hlavu, scéna s vystřílením záporáků na schodišti a v chodbách výborná, to má šťávu! Scotte, trochu nám šlapeš do exkrementů, co takhle se zase spojit s Isaacem, už to znovu říkat nebudu :D ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď príde Scott Adkins do Vietnamu, tak to sa zrovnajú oči nejednému ťamanovi i mimozemským entitám, a to aj mimo dimenzií, nie to ešte medzi nimi. A to pri v kombinácii s jeho koktaním a prirodzene sa tvoriacim slinným mokom dáva smrtiacu silu. Zvyšok som nepochopil, jednoducho ma film svojou veľkosťou prerástol. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku filmu, ve scéně, kdy stojí bodyguardi u Red Elephant, má jeden z nich hovor. Vyndá telefon a přiloží si ho k pravému uchu (kde má headset). Po střihu má telefon u levého ucha a hovor ukončuje. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama