Reklama

Reklama

Příšerky z vesmíru

  • Německo Luis und die Aliens (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Planetu Zemi čeká invaze animované kosmické legrace. Pokud jste si mysleli, že ve vesmíru je život, měli jste samozřejmě pravdu. Na dohled modré planety krouží obrovský mezihvězdný křižník plný mimozemšťanů všemožných tvarů, velikostí a se zcela nahodilým počtem očí, uší nebo rukou. Tři ufonští kamarádi si na něm naladí vysílání teleshoppingu a okamžitě se zamilují do speciální, bezkonkurenčně nejlepší masážní matrace za tu nejlepší cenu. Je báječná a musejí ji mít. Rozhodnou se, že si ji pořídí a potají se k nám vydají v létajícím talíři. Jsou to ale ťulpasové, dělají blbosti a místo hladkého přistání ztroskotají. Luis je pozemský kluk, trochu samotář a díky tátovi v mimozemskou inteligenci vždycky věřil. Teď řeší hrozbu toho, že bude muset z domova na internát, když z okna uvidí létající talíř. Podivně kličkuje, dělá výkruty a nakonec to napálí do stromu kousek od jeho domu. Potkává bláznivou trojku ufonů a hned je mu jasné, že s nima bude zábava. Jeden se tváří jako velitel, ale myslí jen pár minut dopředu, druhý vyhrožuje, že všechny okolo promění, i když to neumí, a třetí je poživačný milovník života a žen z jakékoliv galaxie. A všichni se umí proměnit, v co chtějí. Potrhlí ufoni Mog, Nag a Wabo se s člověčím klukem Luisem dají dohromady a společně rozjedou velkolepé dobrodružství galaktických rozměrů. Potřebují získat vysněnou matraci, poradit si s ředitelkou internátní školy, zkusit nezanechat za sebou úplnou paseku a taky se nějak musí dostat ze Země. A všechny nakonec čeká velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (44)

zapalik 

všechny recenze uživatele

Dospělý si z toho nic nevezme, je to fakt pro prcky, všechno to pitvoření a doslovné vysvětlování. Chvílemi je to stejně nudný jako Teletubbies, takže akce na úrovni batolete. Ale zase je to v lecčem originální příběh a hlavně kvůli konci se to dá přežít. Lituju jen rodiče, jejichž děti by si to zamilovaly a museli by jim to pouštět opakovaně ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Európska animovaná koprodukcia sa opäť dala dokopy a bol vytvorený vcelku kvalitný animák, ktorý potešil nielen príbehom, ale aj animáciami a uvoľnenou atmosférou. Hlavne tie mnohé mimozemské nápady stáli za to. Čo sa dá vytknúť je až príliš detské prevedenie príbehu a trošku zbytočne preplácaný záver. Inak ale som celkom spokojný a po pravde aj milo prekvapený, lebo tento snímok proste zdvihne náladu. 60 % ()

Reklama

ModryPlamen 

všechny recenze uživatele

Po prvých 15 minútach som sa obával, že bude celý film o šikane, rodinných problémov a že sa z toho stane variácia príbehu E.T. mimozemšťan. Našťastie zbytočne. Traja ufóni sa nám začnú premieňať na rôzne postavy, z čoho vyplýva síce jednoduchý humor, ale na mňa to fungovalo (scéna v kaderníctve kraľuje). A čo je hlavné, na deti to bude fungovať tiež. Len škoda tej scény s oslavou “odtrhnutia” či ako to bolo, tá ma nebavila. Animačne to vôbec nie je zlé, rozhodne to nie sú 90. roky a ak áno, tak jedine na úrovni Toy Story. Lenže porovnávať akýkoľvek animák s Pixarom je absolútne nefér a len tým dávame signál malým animačným štúdiám, nech sa radšej o nič nepokúšajú a nech všetko prenechajú Disneymu a Pixaru. Čiže nebyť slabšieho klišoidného začiatku, tak dávam 5. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Letos je to s animáky bída nevím o žádném zatím, který by mě vyloženě nadchnul. Tady to selhává na celé čáře jelikož to není vtipné a je to vše vyloženě na souhru náhod. Chápu, že je to animák a někdo řekne třeba tam přemýšlet nemusíte je to pro děti, ale tady je to vše až moc náhodně poskládané. Ta 1 hvězda je za jednu vtipnou scénu co mě pobavila, když ukazoval té ženské z toho dětského domova svůj pokoj a ukázal jí ženský pokoj to je tak blbé, že za to tu 1 hvězdu dám. Jinak krkací a prdící vtipy v animácích díky nechci (výjimka je pouze Shrek). Pusťte si radši Konečně Doma,Máma Mezi Marťany případně mé oblíbené Monstra Vs Vetřelci. ()

kacka274 

všechny recenze uživatele

Hezký příběh, vtipný a veselý, místy dojemný... animace podobná pixaru. Oproti jiným animovaný příběhům je možná jednoduchý děj, ale nechybí pŕekvapení v závěru a pro mě důležité: nejsou tu sprostá slova a vulgární narážky, které i do dětských filmů tvůrci často propašují zřejmě ve snaze zalíbit se dospělému divákovi. Zasmáli jsme se děti i já i bez toho. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 2. března 2018 na filmovém festivalu Luxembourg. (ČSFD)

Reklama

Reklama