Reklama

Reklama

Greta - osamělá žena

  • Česko Greta: Ďábelská past (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Servírka Frances McCullen žije se svou spolubydlící Ericou v malém bytě. Frances právě prochází těžkým obdobím, nedávno jí zemřela matka a ona nemá zrovna nejlepší vztah se svým workoholickým otcem. Jednoho dne Frances při cestě z práce najde v metru pěknou opuštěnou kabelku. V kabelce objeví adresu, a tak se ji i přes Eričiny protesty rozhodne odnést majitelce. Tou je starší dáma Greta Hidegová. Pozve Frances dál a ihned ji doslova okouzlí svým vyprávěním. Greta je údajně Francouzka a její dcera prý dál žije ve Francii. Ona je po smrti svého manžela vdova. Ve chvíli, kdy si obě ženy povídají, se ozve velký hluk, ale Greta ho přehluší hraním na piano. Frances se s Gretou spřátelí a tráví s ní spoustu svého volného času. Erica ji ale varuje, že na tom, jak si ji Greta k sobě připoutává, je něco podivného. Že má Erica pravdu, se záhy potvrdí. Frances při vaření najde u Grety skříň plnou stejných kabelek, jako sama našla v metru. Na každé kabelce je i jméno údajné nálezkyně. Frances mezi těmito kabelkami objeví i kabelku se svým vlastním jménem. Uteče a už se s Gretou nechce vídat. Jenže Greta začne Frances doslova pronásledovat… (TV Nova)

(více)

Diskuze

Vondrs

Vondrs (hodnocení, recenze)

nevím ani co k tomu napsat nijak extra mě to neoslovilo příběh jednoduchý o babce která samím osaměním a nudou kupuje kabelky a láká na ně lidi k sobě domů a o jedný nivní pipce která je tak hodná že jde kabelku vrátit ale pak zjistí že majitelka není kamarádka ale osamělej pošuk hotovo vymalováno a když se s tím snaží něco dělat tak zjistí že policie s tím nic nenadělá dokud se jí nepokusí co jávím od omezit na svobodě až po zabít jí a v momentě kdy se naše naivní pipka snaží ulevit svému svědomí tím že se pokusí zachránit alespoň toho psa co jí koupila tak jsem to vypnul protože ta ženská touží po lidský přátelích a ba naopak takový pes je senzačním prostředkem k seznamování se v parku i když je teda fakt že většina lidí kladně zareaguje spíš na zlatýho retrívra  než na nějaký ho pouličního křížence českýho fouska a irskýho vlkodava ale i tak by se jistě našlo pár lidí kterejm takovej pes přijde simpatickej

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

a.kopecka

Takže to vypadá, že se je na co těšit :-) přesněji na koho se těšit (Isabelle), ale osobně se těším samozřejmě i na Chloë, kterou mám poslední dobou ve filmech tak rád.

Reklama

Reklama