Reklama

Reklama

Ricky Gervais: Humanity

(pořad)
Komedie / Stand-up
Velká Británie, 2018, 78 min

Režie:

John L. Spencer

Scénář:

Ricky Gervais

Účinkují:

Ricky Gervais
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ricky Gervais se vrací na londýnské pódium se svým kousavým vystoupením, ve kterém se zabývá stárnutím, rozmazleností, rodičovstvím i dalšími tématy. (Netflix)

Recenze (53)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Pořád si myslim, že platformu sociálních médií by měl Ricky přenechat jinym, přece jen nápaditějšim trollum (see Joe Lycett), a trochu lituju, že jí tady věnoval tolik času, speciálně po "starym dobrym" výkopu se psy a jejich životními úděly, ale... přesto mi Ricky začíná jako stand-up komik konečně sedat. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Ricky je top, to se nedá popřít a jeho nejnovější stand-up to jenom potvrzuje. Celkově promyšlený a dobře postavený, kdy jsou vtipy součástí vyprávění a sledují jednu hlavní linku - humanity. Není to to tedy jen hromada samostatné stojících pokusů o vtip.Navíc se často jedná o pěkně černý a nekorektní, nicméně slušně zabalený humor. 5* ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

I should’ve left it... Gervais se po sedmi letech vrací s novým stand-upem. I když novým… Popravdě nemálo recykluje ze svých nikdy nekončících twitterových eskapád a historek, které již vyprávěl v různých late night shows čili pokud jeho twitterový účet sledujte a tu a tam ho zachytíte na youtube, tak toho dost budete znát. Každopádně nikdo neumí pracovat s nekorektním humorem, jeho kontextem a neprvoplánovitou vícevrstevnatostí jako právě Ricky. Mnozí to zkoušejí, jelikož dělat kontroverzní a provokativní humor je vděčné, jednoduché na přitáhnutí pozornosti, ale málokdo to zvládne, aniž by z toho nevyšel trapně, urážlivě a pokrytecky. Ovšem i z těch několika mála jedinců, kteří to umí, u toho není nikdo druhý tak moc vtipný, trefný a originální jako právě šimpanz Bobo. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Poté co byl můj oblíbený americký tloušťík vymazán z hollywoodského dění, zůstal mi alespoň ten britský. Gervais ukazuje, že poslední dva roky je silnější jako stand-up komik než jako scenárista (Special Correspondents a David Brent byly slabší kusy. Kde jsou ty časy Dereka a Extras?). Ricky začíná pozvolna a chvíli to vypadá, že bude vařit jen z dávno prošlé omáčky, ale stand-up postupně graduje a graduje až k nechutnému vyvrcholení se satanem. Vtip o satanovi a ten druhý o referendu považuju za vrchol večera. Všimněte si, jak mají ti dva s Louisem k sobě blízko. Zdá se, že oba často myslí na satanův sexuální život...ehm podivné. Speciální ocenění si zaslouží i drsný Caitlyn Jenner Joke. Jedinou vadou tak zůstává Rickyho dovysvětlování vtipů a přemítání o právu na svobodný humor (tzv. overexplaining). Je to trochu zbytečné. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl nové vystoupení Louise CK a musím říct, že co do vtipnosti je to dost vyrovnané, ale každopádně je mi Ricky sympatičtější. Jsem zvědav, jestli i on se stane obětí levicových aktivistů, kteří si myslí, že mají patent na rozum. Zatím se zdá být neprůstřelný, ale kdo ví jestli to někdy se svou nekorektností nepřežene a bude odstaven, smazán, zablokován a vyhozen? ()

Reklama

Reklama