Reklama

Reklama

Epilogue: Kingdom Come: Deliverance

Obsahy(1)

Dokument Jiřího Bigase a Zdeňka Prince, který mapuje dění v českém herním studiu Warhorse měsíc před vydáním Kingdom Come: Deliverance. Dokument staví na výpovědích tvůrců ze studia Warhorse a v předělech sleduje cestu za výrobou sběratelské edice hry. (ČSFD)

Recenze (14)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po dokumentární stránce se nejedná o něco závratně podařeného (tak nějak bez ladu, skladu a cíle), ale zachraňuje to a kompenzuje stále dostatečně zajímavé povídání zúčastněných. Dozvuky a vliv hry pro mě osobně nebyly sice až tak zajímavé jako situace a poměry v době jejího vznikání, nicméně tvůrce se dá poslouchat stále, protože jejich povídání je pro mě osobně velmi zajímavé a především s nimi sdílím smysl pro humor. Warhorse přeji mega moc úspěchů, protože se mi hrozně líbí, jakou cestu si zvolili a hlavně s jakou filosofií přistupují k hrám samotným. KCD pro mě osobně bylo (i přes technické nedostatky) brutálně dobře zmáknuté dílo. Je mi nesmírně sympatická především jejich odvaha, která byla vzhledem k tématu a prostředí hry nezbytná k dosažení takhle dobrého výsledku. Na této databázi bych měl ovšem hodnotit dokument a ten není zpracovaný vůbec dobře. Mám pocit, že jsem sledoval koláž náhodných záběrů. Mám dojem, jak kdyby jej seskládat pomalu ani nebylo z čeho. Takové nějaké putování Warhorse studiem bez cíle. Přesto pálím 4 kousky, protože zajímavost obsahu stejně nakonec všechno přebíjí. ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Opět další reklamní nesmysl, o kterém se dá říct snad jen to, že oceňuju práci kluků z Vortexu a to že to byla jejic první zkušenost z něčím takovým. Dan Vávra je namachrovaný frajer z egem velikosti planety Jupiter a já mu strašně moc přál aby dopadl tvrdě na tlamu a ta jeho "velkolepá produkce u které světu ukážeme že češi mají na poli her svoje místo" u hráčů profičela. Dokument je fajn, ale obsah a to jak je prezentovaný je na blití. Hodnotit nebudu. Nemám tušení - jako u desítek dalších - proč je tohle na čsfd. ()

Reklama

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele

Tento dokument ukazuje atmosféru, která byla ve studiu Warhorse před vydáním jedné zabugované hry :D (Jenom sranda.. ) Jinak dobrý snímeček, který vám doporučuji zhlédnout. Tedy jestli se chcete dozvědět jaké je to když odbije devátá hodina ranní a vy nervozně čekáte na recenze... Čekáte všechno možné i nemožné.. A najednou se objeví první recenze, druhá, třetí.. Většina recenzentů vytýká hře velké množství bugů.... Dávám: 7,5/10! ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Kingdome Come upřímně nikdy nebyl titul, co by mne nějak dostal do kolen. Protože takto, co se týče kampaně šlo o skvělý titul, co se týče příběhu a zasazení šlo o skvělý a ambiciózní titul. Taková šance Čechů od dob Mafie se zase probojovat do světa skrze videohru. Což se podařilo nečekaně několikanásobně více. Zde máme v podstatě takovým jakoby amatérským YouTube kanálem ukázaně za to o to více profi ukázané jaké to bylo takovou to hru vydávat. A že to byly nervy. To se asi dalo čekat. Poté je asi důležité zmínit, že jsem hru podpořil koupí, nicméně poté co jsem v ní strávil plně frustrované 3 hodiny a nepomohl v podstatě ani z tutoriálové sekce, tak jsem zjistil, že toto asi nebude moje hra. A že RPG obecně asi nebude můj typ her. Což je v celku škoda, protože k této hře chovám velký respekt, stejně jako chovám obrovskou lásku k Zaklínači, kterého jsem vlastně ani nikdy pořádně nehrál. Protože mi to hratelností ani nesedlo. Zde ale máme menší, ale plnohodnotný a dobře zpracovaný dokument, který se nám snaží ukázat jaké to může být vydávat AAA hru i v českém rybníku. Co říci... snad jen, že se i dočkáme té dvojky. A ne jen to. ()

Rypley 

všechny recenze uživatele

Super dokument o super hře. Má sice pár chyb, ale stejně jako v KCD jsou to jen malé pihy na jinak dokonalém počinu, který svým obsahem, formátem či v mnoha ohledech jedinečností překonává veškerou současnou českou tvorbu. A i díky tomuto ne úplně vyleštěnému hávu se ke hře KCD vlastně 100% hodí. ;) Díky moc kluci. Doporučuji nejen hráčům her. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama