Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Lenka.Vilka odpad!

všechny recenze uživatele

Více, proč mám ráda filmy z osmdesátek? Přestože tam jde vlastně o to stejné jako v tomhle filmu, nějak se mi to zdálo dřív jednodušší, čistější a vlastně i romantičtější. Že jsem starší s tím nemá nic společnýho. Nebo jsem jenom už unavená z pohledu na osmnáctileté studentky oblečené jako coury po několika plastikách. Ano, moje nejoblíbenější komedie jsou od "Brat Pack" a podle mě komedie v tom správném slova smyslu zemřeli s miléniem, potom to šlo všechno do kopru. Tedy, někam sem. Bohužel  :( ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Joey King a Jacob Elordi tu proste hrali tak dokonalú dvojku že sem si myslela až se štestím počůrám. Stánek s polibky který vymysleli nemá chybu, Joey je proste mrtě jebavá malá kundachen a Jacob alias Noah je proste borec ktorý El ohromí jen co po ní par krát hodí bicákem a ona v tu sekundu zvlhne jak kdyby právě pustili vodopád. Ještě k tomu jej mentálně retardovanej kamarád Lee s kterým chodí do tej istej pakarni je celkem v pohode, buddhožel se mi film tak libil že jsem ani čůrat nešla do konce filmů a žrala (jo opět) čipsy. Kurva tohle vidět v kine! ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe zase nejaká príjemná teenagerská komédia s minimom nechutných scén a sympatickými postavami. Príbeh o chlapcovi a dievčaťu, ktorý sa kamarátia od detských čias a jedným zo základných pravidiel ich priateľstva je, že si nezačnú s príbuzným toho druhého. Lenže ona sa zamiluje do jeho brata, tak čo teraz? Riešenie bude komplikované a plné zábavných situácií. Ústredné trio sa vydarilo dokonale. Chlapci sú sympaťáci a Joey King je jak nádherná tak aj zábavná. K dokonalosti filmu chýbajú prepracovanejšie línie u vedľajších postáv, ktoré by niekam smerovali. Občas film prešľapuje na mieste a mal som ho chuť popohnať. Pripomenulo mi to romantiky zo školského prostredia z 80 alebo koncom 90tych rokov, keď zažívali boom. Takže celkovo je to nadpriemerná pohodová komédia s tak akurát otvoreným záverom pre pokračovanie, ktorá sa už točí a som fakt zvedavý jak sa to ďalej vyvinie. 6/10. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zvláštna americká teen komédia, u ktorej neviem, či sa mám smiať alebo vydesiť. 1.Ten humor mi pripadal príliš "unisex". Vkusom to tendovalo k Disney channel filmom. 2. Ten vodopád slov bol na nevydržanie. Ak by som to videl s dabingom, možno by som hviezdu pridal, ale dnes som sa doslova utopil v titulkoch. ()

Royaldell 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem od the Kissing Booth nečekala v podstatě nic,byla jsem velmi příjemně překvapena! Sice mi samotný děj připomíná historku z wattpadu,ale neskutečně se mi to líbilo! Jo,je to odreagovačka pro teenagery,takže určitě nečekejte něco převratnýho..Ale celkově to prostě působí dobrým dojmem,ať už je to teda krásným (!) mužským hereckým obsazením (za mě vede Noah) nebo hlavní Joey King,která je prostě skvělá. Můj věk se tu vidno projevil.. Tipuju,že za takových pět let bude The Kissing Booth kultovní teen movie jako Mean Girls nebo Deset důvodů,proč tě nenávidím. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Ze střechy do bazénu neskáče skutečně Joel Courtney, ale jeho dablér, protože střecha byla moc vysoká a bazén moc mělký. (pityty)
  • Počas záverečných titulov môžete sledovať vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama