Reklama

Reklama

Cosmos Laundromat - First Cycle

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Nizozemsko, 2015, 12 min

VOD (1)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jakékoli zvíře v depresích mne deprimuje. A může to být klidně černá ovce se smyčkou na krku v rozhovoru se zrzavým vyzábliňákem. Mne to zkrátka příliš nebavilo a ač jsem zaznamenal nějaký ten pokus o myšlenku, tak jsem stejně většinu času věnoval přemýšlení o nejvhodnějším způsobu sebevraždy. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal na velmi milé, animované fantasy drama. Hned mě zalil blažený pocit ze zajímavého námětu, krásné animace a hudebního doprovodu. Kolébání mořského příboje ale přerušil zvuk ne zcela povedeného slovenského dabingu. Chápu, že ho namluvili studenti v rámci své středoškolské práce a ne skuteční herci, přesto mi to dokázalo celkový dojem úplně pokazit. Evidentně se v originále dabing postav vyskytuje taky, ale celý příběh měli vymyslet jinak a nechat to beze slov pouze za doprovodu hudby a zvuků. 3,5* ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že tvůrci nizozemského filmu před samotnou tvorbou v rámci inspirace použili canabis. Jinak si některé věci v celkem milém příběhu o černé ovci Frankovi s depresemi a podivném zrzavém cestovateli Viktorovi nedovedu představit. Viděno se slovenským dabingem od Apple tree dabing. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To je všude samá ovce. Jestli se filmařům doneslo, že nejpitomější stvoření jsou zároveň nejvíc k smíchu, tak to abych se začal bát, kdy mi nějaký štáb zazvoní před barákem... ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

O tom, kterak bukvičný zrzek Viktor ohavného beránka před sebevraždou zachránil. Animace skvělá, ksichty ohavné, děj přihlouplý až hanba. Dobré leda tak na festival amatérských studentských animáků. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Dávám průměrné 3z5. Grafika skrze Blender je skvělá, ale film nedělá je grafika, ale i děj. Děj zde byl velmi zajímavý bohužel došly peníze tak z toho vzešel "jen" trailer a tak dávám jen 3z5. Kdyby byly prachy tak věřím že dumám o 4* či dokonce 5*, ale takto se držím "při zdi". ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Netradicni kratas se skvelou animaci a hodne netradicni kamerou, ktera ale v ramci pribehu funguje na jednicku. Rozhodne jsem zvedav na pokracovani, co slibuji. ()

radekgfx 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejvyspělejší animovaný film od Blender Foundation, jenž se kvůli problémům s financováním nakonec smrskl pouze do krátké stopáže určitého pilotního dílu k původně zamýšlené celovečerní koncepci. Ocenění hodným faktem je zejm. skutečnost vyproštění se z otěží přehršle nekvalitních dialogových replik, jimiž byl prostoupen předchozí animovaný pokus Tears of Steel. Obsahová rovina je též příjemně nekonvenční, poněvadž pokus o sebevraždu na pozadí hledání smyslu bytí rozhodně nepatří k žánrovému mainstreamu animovaných filmů. Jelikož se má jednat o pilotní díl, může se zápletka jevit místy až příliš epizodně. ()

Reklama

Reklama