Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nahá pastýřka je název obrazu rokokového malíře Jeana-Honoré Fragonarda, který proslul nejen jako portrétista a ilustrátor, ale také jako autor erotizujících obrázků. Jedním z nich je i obraz ze zámku Ronov, na kterém je někdejší zámecká paní a proslulá milostnice Anna vypodobněna jako „nahá pastýřka“. A právě kolem tohoto plátna se točí bohatě rozvíjený příběh. Vyšetřovatel kapitán Tronda (V. Menšík) originálním způsobem – netradiční kombinací kriminalistických a divadelních metod – vyšetřuje dvojnásobnou vraždu a řadu podvodů a machinací s uměleckými díly… (Česká televize)

(více)

Diskuze

mnet

mnet (hodnocení, recenze)

Síce nič extra, ale inak celkom fajn film, v podstate sa mi to aj páčilo. A občas boli aj super hlášky: 

 

"Vám tady běhá nějaká nahatá družstevnice?"

 

:-D

Marian_79

Marian_79 (hodnocení, recenze)

Pacínek (Šmíd) výborná postava a výborně zahraná. Ostatně tato postava se vyskytuje ve vice filmech. Ten jeho "strach" z policajtu a neustale vymluvy jsou uzasne. A celkove tento film hodnotim velice pozitivne.

pepoon

pepoon (hodnocení, recenze)

Pamatuji tento film jako novinku a byl jsem uchvácen. I po těch letech je to prostě "můj" film.

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Můj z nejoblíbenějších filmů - Bohumil Šmída jako Pacínek je excelentní - nemohu se na tuhle tragikomickou postavičku vynadívat. Ovšem nejen Pacínek, třeba i Růžek jako malíř Mauder: ...slavíci vzlétli a pěnice pějí... ten film by vydal na knihu komentářů :-)

Guru

Guru (hodnocení, recenze)

Vynikající krimikomedie s Vladimírem Menšíkem a Bohumilem Šmídou v hlavní roli. Za nejpodařenější scénu celého filmu a hlavně hereckého umění Vládi Menšíka považuji kterak režíruje v hospodě "kněžnu". Takových, kdyby bylo vícero...

Reklama

Reklama