foto

Stanislav Petřek

  • nar. 1928
  • zem. 1994
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1988 Pražská 5
1986 Mladé víno
1985 Hledám dům holubí
Já nejsem já
Skalpel, prosím
Tísňové volání
1982 Malý velký hokejista
Mrkáček Čiko
Sny o Zambezi
1981 Křtiny
1980 Dívka s mušlí
Kluci z bronzu
Prázdniny pro psa
Trhák
1979 Poprask na silnici E 4
1978 Leť, ptáku, leť!
Otec nebo bratr (TV film)
1977 Ikarův pád (TV film)
Jak vytrhnout velrybě stoličku (TV film)
1976 Malá mořská víla
Podnájemníci (TV film)
Smrt na černo
1975 Anna, sestra Jany
1974 Pozdní léto (TV film)
1973 Družina černého pera
Láska
Rodeo
Výstřely v Mariánských Lázních
1972 Vlak do stanice Nebe
1971 Karlovarští poníci
Tajemství velikého vypravěče
1970 Na kolejích čeká vrah
1968 Žert
1967 Marketa Lazarová
1966 Nahá pastýřka
1965 Anděl blažené smrti
Ať žije republika
1963 Spanilá jízda
1962 Pevnost na Rýně
1961 Pouta
1960 Bílá spona
Chlap jak hora
Práče
1959 Král Šumavy
První a poslední

TV seriály

1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
Šestadvacet Pierotových neštěstí (E05)
Zlatý sen (E04)
Láska a beznaděje (E03)
další epizody (5)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
1988 Cirkus Humberto (TV seriál)
Slavné jméno (E12)
Útěk (E11)
Varieté (E10)
další epizody (12)
1985 Vlak dětství a naděje (TV seriál)
Návrat domů (E06)
Moje druhá první láska (E05)
Válka si nevybírá (E04)
další epizody (6)
1980 Dnes v jednom domě (TV seriál)
Domov jménem Praha (E09)
Obtíže sicilské obrany (E08)
Chybujícím neodpouštěti (E07)
další epizody (9)
1978 Ve znamení Merkura (TV seriál)
Návrat princezny (E05)
Stopa stříbrných draků (E04)
Případ živého muže (E03)
další epizody (5)
1975 Matka (TV seriál)
Matka naděje (E09)
Neporažení (E08)
Čin (E07)
další epizody (9)
1974 Byl jednou jeden dům (TV seriál)
Obvaziště Boccaccio (E05)
Ďábelské ostrovy (E04)
Jízda do tunelu (E03)
další epizody (5)
1972 Nikto nie je doma (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace