Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V říjnu 2014 obdrží NASA první varování o ničemné planetě cestující kolem Jupiteru. Nikdo nebere apokalyptické zprávy vážně. Nastává konec světa, ale lidé tomu nevěří. Až když začnou padat satelity, a to dokonce na jejich domovy, panika je zasáhne plnou parou. Budovy padají, slunce zapadá v 1 hodinu odpoledne. Tam, kde býval Manhattan je najednou inferno. Gravitace ničemné planety nás odhodila z naší oběžné dráhy a Země se tak vydává na dlouhou cestu vesmírem. Civilizace je trhána na kusy. Pokud bude Země odtržena od Slunce, bude bezcílně plout pustým vesmírem. Jedinou záchranou pro přeživší této katastrofy je, pokud Slunce dokáže Zemi znovu zachytit. (Universal Channel)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Vůbec nedokážu pochopit, jak na něco takovýho někdo sežene prachy a z jakýho důvodu se vůbec rozhodně něco takovýho natočit. Stejně dobrý jako Troškovy Kameňáky a dokonce i stejně vtipný (nezasmál jsem se ani jednou). Přiznávám, že jsem na tuhle debilitu narazil v bedně už podruhý a ani jednou nedokoukal.

qxkamo

qxkamo (hodnocení, recenze)

Ostro protestujem proti tomu, ze vo filme nehral Casper Van Dien!

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Zkraje to vypadalo na konečně přijatelné Bčkové rádobykatastrofické skifi, kde zasejc párek Amíků zachrání planetu, ale jak se začaly hromadit fyzikální nesmysly, hrklo ve mně někde kolem 30. minuty, ne-li dřív, že snad nechcou zachránit planetu pomocí ... píííííp (SPOILER !!). A ono, pane bože, raději už Ameriku neochraňuj, ANO ... Naprosto přesně, jak jsem se vyděsil - "uprdnutím komára roztlačí trajekt tak, že přepluje Atlantik ...". Čtvrt hvězdy (v hodnocení zaokrouhleno nahoru), že planétu nezachránili jen glavnyje geroji ...

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

chtěl jsem dát aspoň jednu hvězdu, ale ten propagandistický vejšplecht na podporu demokracie mě od toho odradil...odpad

Reklama

Reklama