foto

Lou Ferrigno Jr.

  • nar. 10.11.1984 (35 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Guest House
Legend of the Muse
2019 Nation's Fire
The Experience
Urban Myths
2018 Muse
2017 Anabolic Life
2015 Pád Země (TV film)
2014 Basically
2012 1313: Hercules Unbound!
1313: Night of the Widow

TV seriály

2020 Stargirl (TV seriál)
Pilot (E01)
Zelenáč (TV seriál)
Control (S02E17)
2019 A Place Called Hollywood (TV seriál)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Chimney Begins (S02E12)
S.W.A.T. (TV seriál)
Lion's Den (S03E08)
Track (S03E07)
Kingdom (S03E06)
další epizody (8)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Hen Begins (S02E09)
S.W.A.T. (TV seriál)
Den volna (S02E09)
S.O.S. (S02E05)
Otřesené město (S02E01)
další epizody (12)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Zázrak (S01E08)
Na plný plyn (S01E06)
Cuchillo (S01E02)
další epizody (4)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Srdečné pozdravy z Havany (S08E20)
2016 Rush: Inspired by Battlefield (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Hlava u pilíře (S11E19)
2015 Mutt & Stuff (TV seriál)
Scary Endings (TV seriál)
2014 Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
To, co chceme pohřbít (S02E08)
The Mindy Project (TV seriál)
L.A. (S02E13)
Vlčí mládě (TV seriál)
Pomíjivé (S04E09)
117 (S04E02)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Gary Blauman (S09E21)
Jak vaše matka poznala mě (S09E16)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Semper Fortis (S12E08)
2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Návštěva z budoucnosti (S08E20)
2012 Nashville (TV seriál)
2011 The Exes (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Král šprtů (TV pořad)
2012 Teens Wanna Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky