foto

Evan Gamble

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gags
2017 Beta
2015 Pád Země (TV film)
2014 Americký sniper
The Shower
2012 Applebaum (TV film)
2010 Brotherhood
2009 Balls Out: Garyho výzva
2008 Živoucí důkaz (TV film)
2007 Sex zabíjí (TV film)

TV seriály

2018 Deadwax (TV seriál)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
The Wrong Side of Where You Are Now (S04E07)
Just in Case (S04E06)
Buried (S04E04)
další epizody (5)
2017 Hap & Leonard (TV seriál)
No Mo' Mojo (S02E06)
Pie a la Mojo (S02E05)
Bad Mojo (S02E04)
další epizody (6)
Upíří deníky (TV seriál)
Nostalgia's a Bitch (S08E10)
2016 Relationship Status (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Things We Lost in the Fire (S07E11)
Hell Is Other People (S07E10)
2015 Havaj 5-0 (TV seriál)
Padlá hvězda (S05E21)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Útěk z vězení (S01E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Boys of Sudworth Place (S10E08)
2013 Pod kupolí (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Cvičný tým (S04E14)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Memory Lane (S02E04)
Blood Brothers (S01E20)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Rozparcelování (S02E06)

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Holly Would Show

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace