Reklama

Reklama

Os Exterminadores do Além Contra a Loira do Banheiro

Trailer
Brazílie, 2018, 103 min

Obsahy(1)

Čtveřice rádoby lovců duchů ve složení Fred (Léo Lins), Jack (Danilo Gentili), Túlio (Murilo Couto) a Caroline (Dani Calabresa) se vydává vyřešit místní legendu o takzvané „Záchodové blondýně“, přičemž jejich jedinou snahou je získat uznání jejich youtubových fanoušků. Nepočítají ovšem s tím, že na pověře bude víc pravdy, než si kdokoli z nich kdy přál poznat, a že se životy všech zúčastněných dostanou do smrtícího ohrožení. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená, vtipná, brutální podívaná. Kdyby to bylo ale o 20 minut kratší, byl bych spokojenější. Top scény - masturbující embryo, oživlé hovno a pojídání mrtvoly. Při sledování jsem se ale trochu nudil, jelikož postavy jsou nezajímavé/nesympatické. Na jedno zhlénutí, ale fajn. (50. hodnocení, 11. komentář) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Přitroublý fekál a retardovaná pocta Džexnovým Mozkomrtvým. Ovšem možná je to těmi a priori dementně komickými Brazilci a možná je to Mejbylyn, ale místy se v tom brodění hovny, zvratky, vepřovou krví a žumpovými tumory náhle zjeví skeč až natolik suše mentálně zaostalý, že se jeden prostě musí nahlas zachichotat, jako by se ho nějaký down s bodrým hýkáním snažil žerovně ulechtat pokřivenými prsty, zaprasenými od Nutelly. A jak známo, i slaboduchý smích léčí, tudíž musím tu chvilkovou terapii nějak docenit. A teď mě omluvte, jdu si narvat do rypáku pár kostek z Lega a oslintat šprušle klecového lůžka. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Brazílsky splater s duchárskou tématikou, ktorý rozhodne nijak nesklamal. Samozrejme, v žiadnom prípade netreba očakávať nič vážne, serióznosť tu nemá žiadny priestor, ide skôr o recesiu a zábavu, než snímok, ktorý by mal vystrašiť. Na druhej strane, ani po hororovej stránke, “Ghost Killers vs Bloody Mary”, nepôsobí nijak lacným dojmom. Možno by sa mu z pohľadu efektov dalo vytknúť kadečo, no Ja osobne som sa pár krát pri určitých scénach či dialógoch schuti zasmial či nadchol. Film má nejakých 100 minút, zhruba od dvadsiatej až do úplného záveru šliape v solídnom tempe, a tak nie je veľký priestor pre pasáže, kedy by sa človek mimoriadne nudil, takže minimálne priemerné hodnotenie, si táto doslova “pičovina na entú” od Pelého s Neymarom, určite zaslúži. Chcel som dať tri, ale prižmúrim oko, a drbnem aj tú štvrtú, keď som tu už viac vnímaný ako kritik, než fanúšik hororu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Extrémně brutální hororová komedie z Brazílie! Příběh se zaměřuje na fake krotitelé duchů, kteří si vydělávají tím, že oblbují lidi, ale vše se změní při jejím novém kšeftu. Jsou povolání do školy, kde jeden z žáků vzkřísil ducha Bloody Mary, který má schopnost převtělit se do čehokoliv podobně jako v Evil Dead a když říkám čehokoliv, tak tím myslím i záchodové hovno či Embryo. Od 20 minuty je film solidní jízda, kde se nešetří slušnými hláškami a obstojným gore. Škola je celá od krve, mrtvoly se kupí a na levnější poměry je i vizuál ucházející. Kdo rád brutální Splattery, které si neberou servítky absolutně s ničím, tak by se mohl bavit, ale film upozorňuji rozhodně není pro normální diváky. Příběh**, Akce***, Humor****, Násilí****, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí***. 7.5/10. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dej tohto zázraku sa odohráva na škole, ktorú navštívia krotitelia duchov. Tí musia bojovať proti jednej zakrpatenej trajde alias krvavej Mary, ktorú vzkriesil jeden zo žiakov. No a tento zlý duch má schopnosti prevteľovania hádam do všetkého (nevynímajúc starú babu pri sexe, plod, ktorý tam začne veselo masturbovať, hovno, a podobné srandičky), takže zatiaľ čo anglicky hovoriace krajiny sypú jednu sračkoidnú novinku za druhou, Brazília si servítku pred ústa nedáva, a na diváka čaká zábavná a zvrátená démonická vybíjaná, v ktorej explodujú hlavy a krv strieka na hektolitre. Hororové komédie síce vo všeobecnosti nemám rád, ale v tomto prípade som si v hodnotení istý – naposledy som mal podobné pocity pri španielskej „La Noche del Virgen“. Niečo tak uletené tu už dlho nebolo a podľa mňa tak skoro ani nebude. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • V čase 01:21:00 je ve filmu zmiňován hrobník José Morica. Je to odkaz na brazilského herce, scenáristu a režiséra Josého Mojicu Marinse, který se proslavil hororovou sérii o hrobníkovi jménem Zé do Caixao, někdy též zvaného Coffin Joe. (pornogrind)

Reklama

Reklama