Reklama

Reklama

Os Exterminadores do Além Contra a Loira do Banheiro

Trailer
Brazílie, 2018, 103 min

Obsahy(1)

Čtveřice rádoby lovců duchů ve složení Fred (Léo Lins), Jack (Danilo Gentili), Túlio (Murilo Couto) a Caroline (Dani Calabresa) se vydává vyřešit místní legendu o takzvané „Záchodové blondýně“, přičemž jejich jedinou snahou je získat uznání jejich youtubových fanoušků. Nepočítají ovšem s tím, že na pověře bude víc pravdy, než si kdokoli z nich kdy přál poznat, a že se životy všech zúčastněných dostanou do smrtícího ohrožení. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená, vtipná, brutální podívaná. Kdyby to bylo ale o 20 minut kratší, byl bych spokojenější. Top scény - masturbující embryo, oživlé hovno a pojídání mrtvoly. Při sledování jsem se ale trochu nudil, jelikož postavy jsou nezajímavé/nesympatické. Na jedno zhlénutí, ale fajn. (50. hodnocení, 11. komentář) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Extrémně brutální hororová komedie z Brazílie! Příběh se zaměřuje na fake krotitelé duchů, kteří si vydělávají tím, že oblbují lidi, ale vše se změní při jejím novém kšeftu. Jsou povolání do školy, kde jeden z žáků vzkřísil ducha Bloody Mary, který má schopnost převtělit se do čehokoliv podobně jako v Evil Dead a když říkám čehokoliv, tak tím myslím i záchodové hovno či Embryo. Od 20 minuty je film solidní jízda, kde se nešetří slušnými hláškami a obstojným gore. Škola je celá od krve, mrtvoly se kupí a na levnější poměry je i vizuál ucházející. Kdo rád brutální Splattery, které si neberou servítky absolutně s ničím, tak by se mohl bavit, ale film upozorňuji rozhodně není pro normální diváky. Příběh**, Akce***, Humor****, Násilí****, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí***. 7.5/10. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Přitroublý fekál a retardovaná pocta Džexnovým Mozkomrtvým. Ovšem možná je to těmi a priori dementně komickými Brazilci a možná je to Mejbylyn, ale místy se v tom brodění hovny, zvratky, vepřovou krví a žumpovými tumory náhle zjeví skeč až natolik suše mentálně zaostalý, že se jeden prostě musí nahlas zachichotat, jako by se ho nějaký down s bodrým hýkáním snažil žerovně ulechtat pokřivenými prsty, zaprasenými od Nutelly. A jak známo, i slaboduchý smích léčí, tudíž musím tu chvilkovou terapii nějak docenit. A teď mě omluvte, jdu si narvat do rypáku pár kostek z Lega a oslintat šprušle klecového lůžka. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Brazilci už mě podvakráte mocně pobavili svým neotřelým pohledem na biblické historky, takže jsem si myslel, že by mě mohli rozesmát i hororovou komedií. Hmmm, asi jsem si ve spánku uhnal zánět humoru, protože jsem si dopoledne pustil tento film, jen abych nakonec zjistil, že zas jednou půjdu s hodnocením proti proudu. Tvůrci pojali snímek podobně jako mnozí jejich američtí kolegové; humor tak tvořily hlavně scény, při nichž hrdinům něco (cokoli odporného) stříkalo do obličejů, nebo se podklouzávalo na všem, co tělo dá. Uznávám, že bych se u toho před nějakými pětatřiceti lety potrhal smíchy, ale dnes už je to málo. Přesto film nezodpaduji (i když by si to jistě zasloužil) a pohodím jeden kousek za předvedenou týmovou práci:-) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Co ta krev všude?" „Kancl dostal krámy!" A nejen kancl, postupně je dostala celá škola. Jeden chytrolín totiž prostřednictvím spolužáka vyvolal Bloody Mary alias Krvavou Mařku alias zde Tampónku - blondýnu s tampóny v nosních dírkách žijící v zrcadle na místních záchodcích. Když ředitel pozve lovce duchů, co skomírají na You Tube, nikdo netuší, že duch je skutečný. Vachrlatý rozjezd s pitomými vtípky pomalu nabere obrátky a pak už vše lítá, i co peří nemá. Rvačka s ředitelem, vybuchující hlava, zavilý plod se zákeřnou pupeční šňůrou, utlučení míči v tělocvičně, švédská trojka s duchem a nekonečné honičky chodbami školy, která už vypadá více jako vybombardovaná transfúzní stanice, než ústav pro výuku žáků. Tedy dialogy byly z větší části trapné, ale zase měl jsem k dispozici překlad, tak jeden neví....ovšem hlášky typu: „Kdybych chtěla ukazovat kozy, budu hrát v Pičkách v trní!" pobavily. Spíše na 3*, za gorefest ale jednu přihodím. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • V čase 01:21:00 je ve filmu zmiňován hrobník José Morica. Je to odkaz na brazilského herce, scenáristu a režiséra Josého Mojicu Marinse, který se proslavil hororovou sérii o hrobníkovi jménem Zé do Caixao, někdy též zvaného Coffin Joe. (pornogrind)

Reklama

Reklama