Reklama

Reklama

Znovu a lépe

Trailer 1

Geniální student fyziky Stillman miluje svou dívku Debbie a je předurčen pro velké věci. Po roce známosti mu Debbie zčistajasna oznámí, že se s ním rozchází. Stillman se ale nevzdává. Udělá to, co by udělal každý génius se zlomeným srdcem. Se svým nejlepším přítelem Evanem přemýšlejí o tom, co  mohlo rozchod způsobit, kdy se to mohlo stát. Uprostřed toho všeho vymyslí jak zkonstruovat stroj času, který mu poskytne druhou šanci v lásce. Je jenom nutné dostat se v čase přesně do onoho kritického okamžiku... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dokud se to nese na vlně komedie, je to vtipné, je to milé a Sophie Turner je super, i když ta chemie tu zrovna moc nefunguje. Jakmile se to překlopí do roviny dramatické, tak už to skřípe dost, milá naivita se překlopí v absurditu a filmu rychle dochází dech. Samotné finále ale nakonec docela fajn. ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

A morální ponaučení tohohle filmu je, že mít naprostou kontrolu nad životem vaší milované je zcela v pořádku... a dokonce i potom, co se ona milovaná dozví, že několik let byla totálně uvězněná v představách svého geniálního psychopatického boyfrienda o šťastném partnerském životě, ale hlavně i jejích vlastních snech a ambicích!!! Asa Butterfield je děsně roztomilej a všechno, ale tohle by přece neprošlo nikomu! Šilenost!!! A kdyby to skončilo tak o 5 minut dřív, mohlo to být i docela dobrý:( ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Bol som zvedavý kam sa posunie Sophie Turner, ktorá si veľmi solídne rozbehla kariéru v mega úspešnom seriály Hra o tróny. A musím uznať, že to s ňou vyzerá veľmi dobre... zatiaľ. Je to typ herečky, ktorá dokáže uhranúť a stiahnuť na seba celú pozornosť diváka. No škoda, že nemá šťastnú ruku pri výbere filmov. Námet výborný, ale nakoniec z toho vyšla len nejaká časopriestorová hatlanina, ktorá nedávala ani hlavu ani pätu. A chcelo to aj niečo viac o tom vynáleze, aspoň principiálne, aby si film užili aj náročnejší scifi diváci. Avšak samozrejme nič z toho... ešte šťastie, že tu hrala tá Sophie Turner. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Upřímně trochu uhozený námět a kdyby si odpustili ten happyend, tak jsem mnohem spokojenější. Takhle to spíš vyznívá jak nějaká teenagerovská sci-fi romantika. Po třech sériích Sex Education bylo příjemný vidět Asu ve filmu, jenže on tu měl dost podobný charakter :D. I tak to ale uteklo celkem rychle a pár komediálních situací zvládlo pobavit. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na mě tady těch časových skoků bylo moc. Na jednoduchou premisu, kdy chce hlavní hrdina pomocí stroje času dosáhnout harmonického vztahu s dívkou svých snů, nabalili tvůrci hromadu balastu, ze kterého jde hlava kolem. A nevyšlo ani obsazení. Nic proti Butterfieldovi nebo Sophii Turner, ale dohromady jim to vůbec neklape a to především proto, že on vypadá jako kluk ze základky a ona jako dospělá ženská. Spíš bída. 30% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se na Salt Lake Community College v Utahu od 2.2017 do 4.2017. (rafix)

Reklama

Reklama