foto

Andrew Lockington

  • nar. 31.1.1974 (46 let)
    Burlington, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Průvodce přežití v New Yorku
2018 Rampage Ničitelé
Znovu a lépe
2017 Meditation Park
Vesmír mezi námi
2016 Inkarnace
2015 Pirate's Passage (TV film)
San Andreas
2013 I'll Follow You Down
Percy Jackson: Moře nestvůr
2012 Cesta na tajuplný ostrov 2
2010 Frankie & Alice
2009 Trosečníci (TV film)
2008 Cesta do středu Země
Město Ember
Poslední týden
2007 V rytmu stepu
2006 One Dead Indian (TV film)
Vlci
Záhadný dům (TV film)
2005 Zbožňuju svatby
2004 Dotyk růžové
Svatý Ralph
2003 Cosmopolitan (TV film)
Fast Food High
2002 Long Life, Happiness & Prosperity
2001 Neznámá za mřížemi (TV film)
2000 V těle vraha
1998 Na konci cesty (TV film)

TV seriály

2019 Delhi Crime (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
Nad ránem (TV seriál)
Pitomče! (E02)
Josh proti apokalypse: 1. část (E01)
2018 Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
The Sins of the Father (S03E06)
House of the Lord (S03E05)
All for All and None for One (S03E04)
další epizody (6)
2017 Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
Dead Reckoning (S02E01)
2016 Aftermath (TV seriál)
Whispers of Immortality (E13)
Now That We Talk of Dying (E12)
Where the Dead Men Lost Their Bones (E11)
další epizody (13)
Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
Šibenice (S01E06)
Učedník (S01E05)
Vlci (S01E04)
další epizody (6)
2013 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
The Sound of Thunder - Pt. 2 (E13)
The Sound of Thunder - Pt. 1 (E12)
The Inquisition (E11)
další epizody (5)
2012 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Truth (E08)
Babes in the Woods (E07)
Clean Up on Aisle Three (E06)
další epizody (8)
2011 Svatyně (TV seriál)
Svatyně pro nikoho (2.část) (S04E13)
Svatyně pro nikoho (1.část) (S04E12)
Hlubiny (S04E11)
další epizody (15)
2010 Svatyně (TV seriál)
Kálí II (S02E13)
Kálí I (S02E12)
Posedlý (S02E11)
2009 Svatyně (TV seriál)
Spáči (S02E10)
Pokání (S02E09)
Příští úterý (S02E08)
další epizody (10)
2005 Pohřešovaní (TV seriál)
We Are Coming Home (S02E18)
Paper Anniversary (S02E17)
Phoenix Rising (S02E16)
další epizody (4)
2004 Pohřešovaní (TV seriál)
Deep Cover (S02E14)
Truth or Dare: Part 2 (S02E13)
Truth or Dare: Part 1 (S02E12)
další epizody (17)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Father Figure (S01E15)
Basic Training (S01E14)
White Whale (S01E13)
další epizody (8)