foto

Andrew Lockington

  • nar. 31.1.1974 (44 let)
    Burlington, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Rampage Ničitelé
Time Freak
2017 Meditation Park
Vesmír mezi námi
2016 Inkarnace
2015 Pirate's Passage (TV film)
San Andreas
2013 I'll Follow You Down
Percy Jackson: Moře nestvůr
2012 Cesta na tajuplný ostrov 2
2010 Frankie & Alice
2009 Trosečníci (TV film)
2008 Cesta do středu Země
Město Ember
Poslední týden
2007 V rytmu stepu
2006 One Dead Indian (TV film)
Vlci
Záhadný dům (TV film)
2005 Zbožňuju svatby
2004 Dotyk růžové
Svatý Ralph
2003 Cosmopolitan (TV film)
Fast Food High
2002 Long Life, Happiness & Prosperity
2001 Neznámá za mřížemi (TV film)
2000 V těle vraha
1998 Na konci cesty (TV film)

TV seriály

2018 Frontier (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Frontier (TV seriál)
Dead Reckoning (S02E01)
2016 Aftermath (TV seriál)
Whispers of Immortality (E13)
Now That We Talk of Dying (E12)
Where the Dead Men Lost Their Bones (E11)
další epizody (13)
Frontier (TV seriál)
The Gallows (S01E06)
The Disciple (S01E05)
Wolves (S01E04)
další epizody (6)
2013 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
The Sound of Thunder - Pt. 2 (E13)
The Sound of Thunder - Pt. 1 (E12)
The Inquisition (E11)
další epizody (5)
2012 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Truth (E08)
Babes in the Woods (E07)
Clean Up on Aisle Three (E06)
další epizody (8)
2008 Svatyně (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace