Reklama

Reklama

Potomek

  • USA The Prodigy (více)
Trailer 1

Ve stejnou dobu jako přišel na svět malý Miles, se na jiném místě odehrála tragédie. Dvě zdánlivě nesouvisející události se o několik let propojí děsivým způsobem. Milesova máma Sarah se znepokojením sleduje synovo nevyzpytatelné a agresivní chování. Postupně se smiřuje s myšlenkou, že malého chlapce ovládá nějaká špatná, nadpřirozená síla. Musí potlačit svůj mateřský instinkt milovat a chránit vlastní dítě a podrobit ho testům, aby pochopila, proč dělá ty hrozné věci. Chce se za každou cenu dozvědět pravdu - kdo nebo co získalo moc nad jejím synem. Odpovědi na všechny otázky se skrývají hluboko v minulosti a Sarah brzy pochopí, že skutečnost je daleko horší než její představy... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (236)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Když při odjezdu do porodnice šišlá těhule na svoje psisko "přivedeme ti domů bratříčka" pochopil jsem to tak, že se chystá porodit čokla. Ale porodí jen dalšího otravnýho fakana, kterej bude otravovat v dalším rádoby horroru. Infantilizace horrorového žánru tak pokračuje i nadále a potvrzuje to i tenhle film. To jsou furt strašidelné děti, nebo strašené děti... Uznávám, že jsou tam tři čtyři docela dobrý scény, ale všeobecně už mi tyhle dětský pseudohorrory lezou krkem. A ještě ta klukova neustále blbě civící matka... Chci ňákou pořádnou řezničinu s dvoumetrovým stokilovým hovadem v řeznický zástěře a s motorovkou! ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Dobrý horor, který má nápaditý námět, s povedenou atmosférou. Má to bohužel předvídatelný děj, který se každou další minutou začne jasně zviditelňovat, ale..... ke konci přišel celkem efektivní zvrat, který se mi opravdu líbil. Je to dobře natočený, hudebně dobře podkreslený, a herecky nadprůměrné.... především malej klučina, kterého můžou mnozí znát jako Georgieho z filmu To, kdy mu na začátku Pennywise ukousl ruku..... tak jeho výkon je velice přesvědčivý a mnohdy jsem z něho měl nepříjemný pocit. Ve finále se jedná o opravdu solidní horůrek, který funguje jen na jedno shlédnutí, ale fanoušci žánru, by měli být spokojeni. Lepší 3*. :) ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Koukám, že pokud Hollywood netočí v hororech remaky starých sérií, pokračování, nebo duchařiny podle jednoho mustru, vznikají stokrát provařené klišé. Potomek stejně jako dneska shlédnutý Narušitel je toho příkladem - zdánlivě nevinné dítě, za kterým se skrývá masový vrah, v tomto případě díky reinkarnaci. Námět z Několika filmů, několika dílů různých seriálů a co přináší Potomek nového? Nic, jen stokrát provařenou rodinnou nudu, očekávatelné scény a SPOILER špatný konec KONEC SPOILERu. Na chvíli mě z letargie probudil rozhovor s psychologem a líbil se mi způsob jakým matka chtěla problém vyřešit, jinak to byla nuda, šeď a klišé na klišé. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Stretnutie s klaunom Pennywiseom zanechalo na Georgiem trvalé psychické následky (tými rukami si evidentne riešil komplexy z hororu TO :-). Téma reinkarnácie v takejto podobe tu myslím ešte nebola avšak istá podobnosť s hororom Sirota je viac než evidentná. Technicky dobre zvládnuté, atmosféra časom hustla a stupňovala sa a záver, hoci pre mňa prekvapivý nebol, tiež vyložene nesklamal. Taký lepší hororový štandart. Objektívne za 3*. 1* navyše dávam za Jacksona Roberta Scotta. Pre toho malého diablíka s anjelskou tvárou mám skrátka slabosť. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Uz v It som sa strachoval o maleho herca, co s nim moze urobit scena s odtrhnutim ruky, ale co dava Jackson v tomto file je obdivuhodne! Film mozno nesadne kazdemu a preto sa do cervenych cisel ani nedostane, avsak zasluzil by si to, lebo podarenych psycho thrillerov mame proste malo. Taziva atmosfera, ci herecke vykony na jednotku, dejovo velmi podmanive. A najma sa to v zaverecnej stvrtine nerozpadne. Len ako rodic maleho Jaksona by som uz asi v klude nespal 🤗 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Postava Milese (Jackson Robert Scott) má heterochromii, rozdíl v zbarvení očí (v případě Milese, pravé oko je hnědé a jeho levé oko je modré). (Tet.Ew)
  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama