foto

Brittany Allen

  • nar. 5.2.1986 (33 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Brittany Allen je kanadská herečka a producentka. Kromě herectví se věnuje skládání hudby a vystupuje pod jménem Audrey. S herectvím začala jako dítě převážně v kanadských televizních filmech. Poté, co absolvovala vysokou školu, se začala hraní věnovat naplno. K jejím nejznámějším počinům patří role v hororu Krvavé písky, What Keeps You Alive nebo v seriálu The Boys. V roce 2019 si zahrála jednu z obětí ve filmu Potomek.

Tet.Ew

Herecká filmografie

Filmy

2019 Potomek
2018 Separated at Birth (TV film)
What Keeps You Alive
2017 Incontrol
Jigsaw
The Definites
2016 Girl in the Box (TV film)
Krvavé písky
2015 Backgammon
Farhope Tower
Look Again
2014 Extraterrestrial
2012 Smrt před svítáním
2010 Novinářka Amy (TV film)
2008 Rocker
2004 Co provedla Katy (TV film)
Prom Queen: The Marc Hall Story (TV film)
2001 Walter a Henry (TV film)
2000 Virtuální maminka (TV film)
1999 Nepokojní duchové (TV film)

TV seriály

2019 The Boys (TV seriál)
2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Password (S02E11)
Falling Water (TV seriál)
Safehouse (S02E03)
Watchers (S02E02)
Shadowman (S02E01)
2015 Schitt's Creek (TV seriál)
Carl's Funeral (S01E09)
2014 Saving Hope (TV seriál)
The Other Side of Midnight (S03E09)
Skladiště 13 (TV seriál)
Bez konce (S05E06)
2013 Defiance (TV seriál)
Past Is Prologue (S01E11)
The Bride Wore Black (S01E10)
I Just Wasn't Made for These Times (S01E08)
další epizody (5)
Played (TV seriál)
Satisfaction (TV seriál)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Bringing Up Bombshell (S01E04)
How You Trust (S01E03)
Misfires (S01E02)
další epizody (4)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2002 I Love Mummy (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

TV pořady

2011 The 38th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace