Reklama

Reklama

Potomek

  • USA The Prodigy (více)
Trailer 1

Ve stejnou dobu jako přišel na svět malý Miles, se na jiném místě odehrála tragédie. Dvě zdánlivě nesouvisející události se o několik let propojí děsivým způsobem. Milesova máma Sarah se znepokojením sleduje synovo nevyzpytatelné a agresivní chování. Postupně se smiřuje s myšlenkou, že malého chlapce ovládá nějaká špatná, nadpřirozená síla. Musí potlačit svůj mateřský instinkt milovat a chránit vlastní dítě a podrobit ho testům, aby pochopila, proč dělá ty hrozné věci. Chce se za každou cenu dozvědět pravdu - kdo nebo co získalo moc nad jejím synem. Odpovědi na všechny otázky se skrývají hluboko v minulosti a Sarah brzy pochopí, že skutečnost je daleko horší než její představy... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (236)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Kino rozmer to nemá žiadny. Ale ako DVD pribalené k časopisu super bonus. Hra na schovávanou bez áčkového obsadenia? Přichází Satan! bez skvelej atmosféry podtrhnutej dokonalo padnúcou hudbou? Potomek zo seba nerobí tajomného. Karty sa rozdajú hneď na úvod a Vy si tak užívate žánrovo vyšlapanú cestu. Film boduje hlavne tým, že sa postavy chovajú uveriteľne a nerobia IQ sebevraždu v prospech zápletky. S lepším obsadením by to celé dostalo úplne iný punc kvality. Priemer, ktorý si však svoje 3* zaslúžil bez nejakého prižmurovania. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Strach máme mít o ně, ne z nich.. Oblíbená premisa o zlu s nevinnou tváří začala dvěma opravdu stupidními lekačkami, ale pak už McCarthy s žánrovými klišé pracoval vcelku obratně. Body navíc za nefrekventované téma reinkarnace, absenci šťastných konců i herecké obsazení (klid vyzařující Colm Feore, civilně působící rodiče i ten Chuckie z masa a kostí). Toho chlapce jsme už někde viděl, ale ruku do kanálu bych za to nedal.. ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem druhou půlku tohoto snímku, a myslím si, že to úplně stačilo na to, abych pochopila o čem film je, a že se v té první půlce nemohlo dít nic moc většího jak v té druhé. Pořád přemýšlím jak tento film ohodnotit, a stále nenacházím slova. Jackson Robert Scott byl bezpochyby skvělý, a náhaněl docela hrůzu... nicméně to bylo tak to jediné, co zde bylo hororové. Námět, že v chlapci dříme psychopat, který se do něj prostě nějak převtělil, nebo jak to bylo, už takhle zní docela zmateně.. a ano přišlo mi to zvláštní. Další hvězdu dávám za kameru. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Řádně hutný a nepříjemný horor s velmi podařeným castingem malého Jacksona. Už v Zámku a Klíči jsem věděl, že tenhle mladý herec je sázkou na jistotu, a to se daří i v tomto celkem komorním horůrku o posedlém chlapečkovi. Jo, dneska to byla napínavá sázka na jistotu, kdy jsem se kolikrát přistihl, že nemám ani jednu ruku, jak jsem je křečovitě držel, skoro bych řekl, že jsem si je málem uřízl :-)) 75% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hezky natočené, sympaticky zahrané a najde se i několik slušných žánrových momentek. Problémem je, že všechny tyhle posedlé děti vyvádí už od dob Damiena pořád to samé a McCarthy na veškerou snahu o nějakou odbočku rezignoval takřka na začátku. A je to přitom škoda, protože charakter záporáka skrývajícího se v dětském těle se dal využít mnohem víc a mohlo i mělo dojít na nějaké výživné gore. Takhle je to jen solidní rutina. Chce se říct bohužel, ale když si tak vezmu, čím nás žánroví tvůrci povětšinou krmí, tak musím konstatovat díky Bohu za ní. 60% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Postava Milese (Jackson Robert Scott) má heterochromii, rozdíl v zbarvení očí (v případě Milese, pravé oko je hnědé a jeho levé oko je modré). (Tet.Ew)
  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno