Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život úspěšné vdané ženy se změní v chaos, když se sejde z dávnou přítelkyní ze střední školy. Isabelle Wagnerová se těší na setkání spolužáků ze střední školy po 20 letech a pečlivě se na to připravuje. Rozhodne vzít s sebou i dceru Sierru. Záhy stane tváří v tvář minulosti. Potká svou bývalou rivalku, spolužačku Andreou Turnerovou. Když se údajně změněná Andrea vetře do jejich života, Isabellin svět se zhroutí a brzy si uvědomí, že Andrea je i po dvaceti letech stále stejná. (TV JOJ)

(více)

Recenze (7)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Už v prvých minútach, priam sekundách filmu cítite závan smetia. Odovzdávanie korunky kráľovnej školy sa premení na afektovanú trápnu scénu, ktorá mi vyprodukovala pár neoperovateľných vredov na žalúdočnej sliznici. Nasleduje o 20 let později... a séria trápnych vrážd, pričom divákovi je vlastne všetko jasné, aj to, že na konci to dopadne dobre. Toto sa nemôže točiť ani pre zarputilehé fanúšika TV Barrandov. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu chýbala len jedna vec. že to rovno netočili ako porno. Hneď by to bolo zaujímavejšie a dostalo by sa to z týchto podpriemerných C-čkových vôd. Tak len jedna za cicky Kim Director. 1 z 5 ()

John80 

všechny recenze uživatele

Pomsta bývalej spolužiačky po 20 rokoch za nehodu, ktorú jej spôsobí iná spolužiačka , slušný Thriller 3* ()

Reklama

Reklama