Reklama

Reklama

Poklad z půdy

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 45 min

Účinkují:

Jan Rosák (moderátor), Aleš Cibulka

Obsahy(1)

Na vaší půdě se může skrývat poklad, o kterém jste možná doposud neměli ani tušení. V každém díle budou odborníci oceňovat 5 starožitností od takzvaně obyčejných lidí, které následně od nich mohou experti-starožitníci koupit v miniaukci. Poznejte historii, poznejte zajímavé příběhy věcí i lidí. A možná díky pořadu zjistíte, že i váš předmět z půdy je ve skutečnosti pokladem! (TV Prima)

(více)

Recenze (65)

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Prima zase jede po všech těch umělých reality show a debilních serialů je tu další umělá realitka.Z toho umělost a nastrojenost jenom číší.U poloviny těch cetek mam pocit že je kupují nové, vsadím se že kdybych pátral na internetu tak je i snad najdu.Poté dávají Ano šéfe a to opravdu působí úplně jinak, je škoda že končí jediná reality show co není točená s komparzem za pět korun a da se na ni dívat bez újmy. ()

Přemek 

všechny recenze uživatele

Tématicky je to pořad mých snů, protože starožitnosti a veteš miluju. Zpracování je však úděsné, počínaje typicky českými prachochtivci a -chtivkami s buranskými způsoby, kteří donesou "zaručeně pravý originál od mistra s jelenama" nebo sudeťákům ukradené stříbrné příbory s milionovým očekáváním a nevtipnými a trapnými starožitníky konče. (Jedinej snesitelnej je ten nejbohatší, ten prostě mlčí a nakonec všecky ty plkaly přehodí.) ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele

Budiž, až na to hovado co tam v předělech povykuje ... Viděl:  S04/ --4, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13, 15, 16, a  S01--/ 1, 2, 3, S03-1, 4, V pořadu vystupují odborníci a dražitelé: Pavel Urban- majitel galerie Starožitnosti-Galerie USTAR, vystudoval ekonomii a management ,jeho společnost patří mezi výrazné hráče na tuzemském trhu, dvě desetiletí hrál aktivně hokej. Michal Jankovský - vlastní starožitnictví  v Žatecké ulici Praze-Josefov, též úspěšný nakladatel, stojí za vydavatelstvím Fabula, v něm vycházejí  knihy zaměřené především na alternativní duchovní proudy. Pavel Kuře - Starožitník, vetešník, kramář a majitel zámku Martinice u Dolních Kralovic. Albert Trnka - Absolvent dějin umění, výkonný ředitel prestižní aukční síně, expert na výtvarné umění. Simona Šustková - Bývalá programátorka, vystudovaná ekonomka,. Je viceprezidentkou Asociace starožitníků ČR. Spoluvlastní obchod se starožitnostmi ALMA a aukční dům Valentinum VII.  Daniela Žáková - vystudovala  oděvní průmyslovku. Provozoval módní butik a poté podnikala ve starožitnictví v zahraničí. Jan Neumann -prezident t asociace starožitníků. Najdete jej ve starožitnictví na adrese Valentinská 58, Staré Město. ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Naprosteje fail. Pořady o obchodech nebo naceňování vzácností mám moc rád a ať už jde o Pawn Stars nebo všechny Storage Wars - vždycky jsem si to užil. Tahle napodobenina ovšem naprosto selhala. Jediný kdo tam tomu opravdu rozumí jsou experti kteří vždy promluví před vstupem k prodeji ale i jejich úsudky jsou mnohdy dosti nepřesné nebo směšné. Pak ovšem přijde řada na čtveřici "expertů" kteří buď absolutně nevědí co říct a nebo si z toho rovnou dělají srandu - mnohdy mi bylo trapně i za ně. Aspoň že je tu Rosák který se sice zasekl v době kdy moderoval Riskuj a myslí si že jeho staromódní vtípky ještě zaujmou ale vzhledem k tomu jak moc mě iritovali ostatní moderátoři a rádoby experti jsem mu byl nakonec vděčný že to tam takhle občas odlehčil. Obrovská ostuda ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ty dvě hvězdy dávám za několik opravdu zajímavých a pěkných starožitností/klenotů, které jsem za těch pár dílů, co jsem viděl, měl možnost spatřit. Pro někoho můžou mít vskutku nedocenitelnou hodnotu, ale to je tak 1-100. Horší už je to s výběrem těch expertů a jednoho vetešníka. Je pěkné, že nám ukážou jejich medailonky, co jsou zač atd…, ale polovina z nich mi je krajně nesympatická a nechápu proč jich tam je tolik…Nic extra a Rosák to nezachrání... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o převzatý formát německé televizní společnosti ZDF. (sator)
  • V pořadu vystupují odborníci a dražitelé: Pavel Urban – majitel galerie Starožitnosti – Galerie USTAR, který vystudoval ekonomii a management a jehož společnost patří mezi výrazné hráče na tuzemském trhu. Pavel také hrál dvě desetiletí aktivně hokej. Dále Michal Jankovský, který vlastní starožitnictví v Žatecké ulici v Praze-Josefově a je též úspěšným nakladatelem – stojí za vydavatelstvím Fabula, v němž vycházejí knihy zaměřené především na alternativní duchovní proudy. Také zde vystupuje Pavel Kuře – starožitník, vetešník, kramář a majitel zámku Martinice u Dolních Kralovice; Albert Trnka – Absolvent dějin umění, výkonný ředitel prestižní aukční síně, expert na výtvarné umění; Simona Šustková – bývalá programátorka, vystudovaná ekonomka a viceprezidentka Asociace starožitníků ČR. Také spoluvlastní obchod se starožitnostmi ALMA a aukční dům Valentinum VII. V pořadu se pak objeví i Daniela Žáková, která vystudovala oděvní průmyslovku, provozoval módní butik a poté podnikala ve starožitnictví v zahraničí; Jan Neumann – prezident Asociace starožitníků. Jeho starožitnictví najdeme na adrese Valentinská 58, Staré Město (Praha). (sator)

Reklama

Reklama