Reklama

Reklama

Třeba jsi vrah

  • USA You Might Be the Killer
Trailer 1

Sam (Fran Kranz, "Chata v horách") je obyčejný hlavní vedoucí letního tábora, dokud se hluboko v odlehlých lesích neocitne i se svými kolegy uprostřed příšerného krveprolití. Scéna jako vyšitá z nějakého hororu. Když mu v šerifově kanceláři nikdo nezvedne telefon, Sam zavolá své kamarádce jménem Chuck, znalé prodavačce v obchodu s komiksy a expertce na hororové zápletky (Alyson Hanniganová, "Prci, prci, prcičky"). Chuck má pro něj pár otázek a jemu se možná nebudou líbit odpovědi. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „You Might Be the Killer“ dokáže na první pohled zaujmout, budete se bavit tím, jak je to lehce jiné, jak je zde originální pojetí klasiky. Jenže se celkem brzy ukáže, kde je zakopaný pes, a pak už je top opravdu celkem standardní slasher, který je místy možná malinko zdlouhavý a ukazuje se, že z dobrého nápadu se nedal natočit vyloženě skvělý film. Dobrý ale ano. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně nejhorší, ale celkem mě otravovala forma vyprávění (možná to bylo zvýšenou teplotou :(). Při sledování jsem si vzpomněl na The final Girls - kdy tahle parodie na Slasher byla za mě o dost lepší a víc jsem se u ní nasmál (+ lepší casting). Nahota chybí u obou filmů a Gore je  jediným velkým plusem tady u You Might Be the Killer, rozsekané hlavy, ruce - top scény, brutalita tu opravdu nechybí, natočená je kvalitně, ale jako celek, mě to až tak neoslovilo (37,5°C) (474. hodnocení) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zvrat v přišel vlastně hned na začátku a reverzní styl vyprávění mi docela seděl, ale to bylo tak všechno. Pokud pominu nějaké to gore, je to zoufale nevtipné a vzdor tomu, že se vlastně pořád něco děje, se film strašně táhne. Korunu tomu nasazuje dvojice Kranz-Hannigan, přičemž on leze na nervy a ona je nudná. 30% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

A z tohohle si mám vzít jako co? Tak je to horor nebo komedie? Zdá se mi, že ani jedno. Myslím, že jsem se nezasmála ani jednou, postavy mi byly u zadku, vraždy mě nijak nešokovaly a na to, že to má být údajně love letter slasherovému subžánru, tak ta snaha fakt klopýtala a divák tady zůstává absolutně nedotčen. Viděno pouze z čirého zoufalství, že nebylo večer do čeho píchnout a připadalo mi to jako lepší volba, než Lesní chata na HBO. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Parodia na klišé v hororroch s vynikajúcou dávkou irónie i krásnym nadhľadom, ktorý mi teda bol po chuti. Je to vyrozprávané zaujímavo, odkazy na známe horrory som uvítal a uvítal som i kombináciu masky s Jasonom, náramne im to pristalo. Je tu slušná vybíjaná, bodycount dosť vysoký a s gore sa rozhodne pohrali. Ja som sa bavil. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama