Reklama

Reklama

Flight of the Conchords: Živě z Londýna

(TV film)
  • USA Flight of the Conchords: Live in London
Komedie / Hudební
USA, 2018, 84 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Hudební komici Bret McKenzie a Jemaine Clement se vrací na HBO s komediálním speciálem natočeným před živým publikem ve vyprodané aréně během jejich turné po Velké Británii. V rámci exkluzivního představení dvojice zahraje klasické i nové písně ze šňůry s názvem "Flight of the Conchords Sing Flight of the Conchords Tour". Novozélanďané McKenzie a Clement debutovali na HBO v roce 2005 v komediálním seriálu "One-Night Stand" a v roce 2007 se na prémiovou kabelovou televizi vrátili s první řadou seriálu "Flight of the Conchords", který sledoval fiktivní verze jejich životů v New Yorku. Pořad sklidil uznání kritiky i fanoušků a z oblíbené kultovní dvojice učinil mezinárodní senzaci. Seriál "Flight of the Conchords", jehož dvě řady byly odvysílány na HBO, obdržel celkem deset nominací na prestižní ocenění Emmy®, zatímco jejich album "The Distant Future" získalo v roce 2008 Grammy za nejlepší komediální album. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Už som o tom písal vo svojom úvodnom slove, že diváka môže zmiasť vysoké hodnotenie, keď si nevšimne počet hodnotiteľov. A to je tento prípad. Verím, že existuje aj viac ako dvadsiatka nadšencov, ktorí tomuto hudobnému špeciálu nadelili 96 %. Nevšimol som si, že už o pár dní, keď som si našiel čas na pozretie, to bolo 94 % a s mojimi troma hviezdičkami 93 %. Pravdou však ostáva, že ma vystúpenie novozélandskej dvojice nezaujalo. Ich úspech považujem za výsledok snahy prekvapovať, provokovať a šokovať. Na to sa súčasný divák chytá. I mne sa kdečo z ich vystúpenia páčilo, lebo to bolo objavné, ale celkový dojem to nezachránilo. Takže videl som, počul som, stačilo. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Pokud se Vám aspoň trošku líbil seriál, neváhejte ani vteřinu. Čeká Vás totiž neskutečná, skvělá a jedinečná jízda. Ještě teď mi duní v hlavě z té přehršle nápadů, mluveného slova a mimořádné hudby. A abych byl upřímný, vůbec nevím, jestli jsem někdy něco podobně originálního viděl, ale asi ne. Jinak jsem spokojen úplně na tu nejvyšší míru a za takových čtrnáct dnů si tuhle show dám určitě znova. Teď ji musím nechat jen maličko uležet. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama