Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nechvalně proslulý boss Salazar (Florin Piersic Jr.) byl dlouho svrchovaným vládcem nemilosrdného drogového kartelu v Mexiku. Když zradí kumpány a souhlasí, že proti nim bude svědčit, situace se dramaticky a drasticky mění. Kartel chce Salazarovu hlavu. Do Spojených států ho má bezpečně převést tým elitních agentů DEA. Velí mu drsný major Tom Jensen (Luke Goss) a jeho zkušený nadřízený John Harrison (Steven Seagal). Agenti DEA mají plné ruce práce a rychle se ocitají pod ostrou palbou. Zločinci a vrazi vedení nekompromisním zabijákem Brunem (Georges St. Pierre) napadnou hotel, ve kterém se Salazar ukrývá. Jejich cíl je jasný: zabít každého, kdo se jim postaví do cesty! (TV Prima)

(více)

Recenze (40)

AD P 

všechny recenze uživatele

Seagalovka, ktorá tentokrát ani nie je tak o Seagalovi . V tomto prípade na osoh veci ! Je to docela pozerateľné a Goss i GSP dačo predvedú. Škoda len že finále musí mať pre seba zase "Big Steven". Ten dá GSPierra bez problémov zase dole. ! No na taký skutočný zápas by sme sa určite mnohý radi pozreli či by sa Steven ešte vôbec stihol pohnúť, alebo by doslal KO behom prvej minútky od Georgesa ? ! ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

No bieda, bieda tie nove seagalovky, fakt ako dej to nemalo, herecke vykony priserne /sak ved seagalovka, no/ a dialogy su uplne spatne a od strednej casti filmu nepocuvatelne. Skoda, Seagal je uz len matny odtien svojej niekdajsej slavy, toto dalsi film - prispevok do jeho zumpoidnej filmografie : 0 % ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Nuda Nuda Nuda. Seagal hraje agenta, který vyslýchá, provádí rekonstrukci události a mihne se asi ve dvou akčních scénách. Snaha o lepší scénář, proti posledním Seagalovkám se nedá upřít, včetně pokusů o zvraty, ale bohužel je tu tolik nudných dialogů, že člověk odpočítává čas do konce. Akce je pořád stejná a možná na konci to docela ujde. Hvězdička navíc za GSP, bylo vtipné vidět UFC champ, jak dostává od takového cvaldy......3/10 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Je třeba zabít Seagala a nikoliv Salazara! Mno tak kde začít? Na úvodní akční sekvenci netřeba dlouho čekat, přijde chvíli po začátku a dokonce mě i celkem bavila, teda jenom ve scénách kdy kamera nezabírá kompletní postavu sádelníka, ale jenom jeho část a s tou brokárnou mu to i docela sedlo. Ovšem jak se před kamerou ukáže sám vypasenej mistr taktiky v celý svý kráse a navrch pěkně ve vestičce s full výbavou, tak jsem šel do kolen. Nevím či je to jenom můj pocit, ale zdá se mi jako by z každým novým filmem minimálně dalších 5 kilo nabral. Naštěstí už pak po většinu filmu neotravuje jenom sedí za stolem a filozofuje ve stylu : fucking, fucking, fucking... Tu závěrečnou bitku trefně popsal Lacike k tomu nemám co dodat. Bohužel i můj oblíbenec Goss se plácá z jedné sračky do druhé a jenom občas se vytasí z něčím koukatelným. Tady to nezachránila ani ta druhá půlka v tom obsazeným hotelu, byť je to mé oblíbené téma, ale vše je hrozně sterilní a nezáživné. Na druhou stranu víc by od tohoto tvůrčího týmu čekal jen blázen nebo nenapravitelný optimista.10% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Horší Seagalovka, lepší Gossovka. Zatím co Seagal dřepí prakticky celej film na prdeli, Goss se nás snaží uspat svou snahou o herectví. Nakonec “přiběhne” Seagal a všechny záporáky od sebe odráží svou nadváhou. Jeho pády na zem bud to nejsou vidět, nebo to za něj dělá hubenější kaskadér. Snaha o překvapivý konec mě ani nepobavila. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Keď John Harrison (Steven Seagal) v závere filmu postupuje s jednotkou po schodoch v jednej scéne má holú hlavu, v ďalšej scéne a potom až do konca má už na hlave čiernu šatku. (johnsnow)

Reklama

Reklama