foto

Darren E. Scott

  • nar. 30.5.1972 (46 let)
    Richmond, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cocaine Godmother (TV film)
2016 Birth of the Dragon
Kartel smrti
2015 Beyond Redemption
2012 Pěsti ze železa
Supercapitalist
2009 Případ číslo 39
2006 Vražda je tak snadná (TV film)
2003 On the Corner
1997 Horsey
1996 Výprava smrti (TV film)

TV seriály

2018 Colony (TV seriál)
Bonzo (S03E12)
Supergirl (TV seriál)
The Fanatical (S03E19)
2016 Van Helsing (TV seriál)
Seen You (S01E02)
Supergirl (TV seriál)
The Adventures of Supergirl (S02E01)
Zoo (TV seriál)
Ještěr (S02E08)
Lovci duchů (TV seriál)
Celebrating the Life of Asa Fox (S12E06)
2015 iZombie (TV seriál)
Liv and Let Clive (S01E04)
2014 Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (7)
2013 Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Pokrevní bratři (E05)
Flám (E04)
další epizody (6)
Lidé zítřka (TV seriál)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Pelts (S02E06)
Smallville (TV seriál)
Zuřivost (S06E07)
Zrádná příroda (S06E03)
2005 4400 (TV seriál)
Hlasy druhých (S02E02)
2004 Dotek zla (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Policejní akademie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace