Reklama

Reklama

Vánoční láska

(TV film)
  • Francie Coup de Foudre à Noël (více)

Obsahy(1)

Charlotte Martonová je mladá insolvenční správkyně, která sní o rozšíření svých profesních i osobních obzorů. Je konec prosince a její pařížská právní kancelář ji vyšle do Švédska, aby tam zavřela francouzskou firmu, která vyrábí dřevěné hračky a je už několik let v červených číslech. Mělo by to trvat jen pár dní, Charlotte by měla být do Vánoc doma. Ve Švédsku se seznamuje s Martialem, přátelským ředitelem firmy, který vychovává děti své zemřelé sestry, jak nejlépe dovede, a vede svou firmu jako idealista s přebujelými sny. Charlotte přestala věřit v opravdovou lásku už před lety, ale tenhle velký snílek ji okouzlí a ona postupně zapomíná, proč tam přijela, a začíná znovu objevovat touhu po životě... a po lásce! (Filmbox)

(více)

Recenze (10)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemna pohodovka z Francuzska,ktora sa odohrava v nadhernom mrazivom bielom Svedsku,prostredie,ktore urcite okuzli vacsinu divakov,herci su sympaticki,pribeh je fajn,jednoducho romanticka komedialna pohodovka na odreagovanie sa po tazkom dni...:-) ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Ani sympatická ústřední dvojice Tomer Sisley a Julie de Bona nedokáže úplně zachránit dopředu předvídatelný děj, který prakticky neuhne z nesčetněkrát prověřené stále stejné šablony. Snad jen zasněžené severské pláně a polární záře dodávají filmu tu správnou vánoční atmosféru. (50%) ()

Roby odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně předvídatelný vánoční nesmysl, který není ani vtipný a ani zajímavý. Hlavní hrdina se po celý film na hlavní hrdinku kouká jako na svou večerní svačinku. Na čele má napsané, jsem úžasný frajer a stejně mi neodoláš. Úlisné ksichty, které hrdina dělá po celý film mě téměř vytáčel. Na to že si daly pusu asi 30 vteřin po tom co se poznali něčemu nasvědčuje. A ten lehce erotický sen hrdinky byl už vrchol příšernosti. Všem nedoporučuji si tento film pustit a nezachrání to ani švédské zasněžené Laponsko. ()

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Týpka měla přes kamerku obal na mobil, ale přesto točila kolegy v práci, načež jí kamarádka řekla že je super že pojede do Laponska, protože tam jsou tučňáci a když v dílně bylo na hodinách 9:50 a záběr na to 9:45 tak sem, ne, já musím.. já se neudržím :D Budu se muset zajet mrknout na aligátory ve Vltavě, v Praze se budu domlouvat rakousky a pak strčím sousedce do zadku žárovku a mrknu přes to na Netflix, ideálně na to mrknu včera, abych se minulý rok nezdržoval. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Já chci taky do Švédska, kde den je kratší než noc :))) Taková francouzská verze Holky z města a jak to tak u mě bývá s filmy z Francie, pro mě nemají ten správný šmrnc, jako kdyby byly málo emotivní, postavy si od sebe držely určitý odstup. ()

Reklama

Reklama