Reklama

Reklama

Nesmrtelná láska

(seriál)
  • Mexiko Amar a muerte (více)
Trailer

Obsahy(1)

Obchodní magnát León Carvajal se v šedesáti letech rozhodne oženit s o polovinu mladší kráskou. Svatba se však změní v tragédii, když je v průběhu oslavy milionář zabit. Ve stejném okamžiku umírá také Macario Valdés zvaný "El Chino" – nájemný vrah, který byl ve vězení ve Spojených státech odsouzen k smrti, a Beltrán Camacho, profesor antropologie, který ztratí kontrolu nad svým autem a skončí v řece. Smrt zastihla všechny tři muže přesně v jednu hodinu odpoledne. Když Leona prohlásí za mrtvého, jeho duše reinkarnuje do těla mladého a pohledného Valdése. Magnát tak nečekaně získá možnost odhalit svého vraha. (Skylink 7)

(více)

Diskuze

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

Největší prdel je, že jakmile telenovely nehodnotí rádoby "odborníci", je hodnocení úplně na jiných procentech, podobně jako na IMDB nebo polském Filmwebu 😀

na příspěvěk reagoval B.Wilde

B.Wilde

B.Wilde (hodnocení, recenze)

Proč tady nejdou upravovat příspěvky? :) No nic, tak jako nový, už jsem koukala na program na Skylink a skutečně začíná už v pondělí od 1. března.

B.Wilde

B.Wilde (hodnocení, recenze)

Tak nakonec nebude na Prima Love, ale na Skylink 7 a to už od března, každý všední den 19:20. Nenašla jsem, jestli přímo od prvního, ale pravděpodobně ano.

B.Wilde

B.Wilde (hodnocení, recenze)

Šíří se zvěsti, že novelu koupila Prima Love a brzy se jí dočkáme... no, slyšela jsem na novelu docela slušnou chválu, takže by to bylo fajn.

Reklama

Reklama