Reklama

Reklama

Pýcha a předsudek pod jmelím

(TV film)
  • USA Pride and Prejudice and Mistletoe (více)

Obsahy(1)

Darcy (Lacey Chabertová) vždy tvrdě usilovala o to, aby se prosadila a byla úspěšná. Než aby pracovala pro svého otce, raději se rozhodla založit vlastní společnost. Když se na Vánoce vrátí do rodného městečka, znovu se shledá se starým rivalem, majitelem restaurace Lukem (Brendan Penny), a oba jsou nuceni společně uspořádat charitativní akci. Zatímco Darcy tráví čas s rodinou a Lukem, začne si uvědomovat, na čem v životě skutečně záleží. Odhodlá se napravit vztah s otcem a možná se dokonce i zamiluje. Inspirováno stejnojmenným románem spisovatelky Melissy de la Cruzové. (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

evulienka3 odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem čo ma to napadlo pozrieť na Veľkú noc vianočný film...ale to vlastne nie je podstatné, pointa je v tom, že som hádam ešte väčšiu snobskú americkú hovadinu snáď ani nevidela. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Krížovkárka Lacey Chabert je zárukou romantického béčka a keď ste na to pripravení, nemôže vás to prekvapiť. A čo taký Brendan Penny(s)? Stačí sa pozrieť je jeho profil. Každý druhý film má v názve Vianoce, sviatky či Valentína. Summa summarum: herecké výkony pol hviezdy, scenár pol hviezdy. Výrok filmu padol, keď dáma pred štyridsiatkou povie: „Mám nového kluka.“ To fakt? Nie chlapa, ale rovno kluka? ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama