Reklama

Reklama

Likvidátoři

Trailer

Thomas je vdovec a bývalý federální agent. S dcerou se ukryje v Londýně. Když se k němu vloupají 3 muži, zabije je. Jeho fotografie se pak objeví v televizi a do Londýna míří nájemný vrah pověřený americkým zločineckým bossem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dobrá tedy proč zbytečně kverulovat. Adkins je pořád v super formě, navíc si zatím pořád umí v té záplavě podprůměrných direct to ulož to filmů vybrat koukatelné kousky. Tady pochopitelně nemá smysl moc hodnotit děj nebo zápletku, to je taková tradiční béčková chujovina i když to funguje dostatečně. Co je tu ovšem hlavní držák to jsou precizně nasnímané a krásně přehledné souboje. Adkins je neskutečně pohyblivý a kvalitní kameraman a choreograf mu dávají vyniknout ještě víc, takže Scott pořád jede a tentokrát i bez bradky.70% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to bohuzial dalsia podfinancovana Adkinsonovka v ktorej sa hlavny neherec bez poriadnej charizmy snazi väcsinu filmu hrat, aby natiahol stopaz, pretoze na poriadne akcne sceny neboli prachy. Dejova omacka je neskutocne nezazivna a od polovice som ju uz dost pretacal. Akcnych scen, ktore by vynahradili to utrpenie tu nie je dostatok. Dve trochu väcsie prestrelky, ktore pôsobia umelo. Neviem naisto povedat, ci boli vystrely znova CGI alebo nie, ale prestrelky ma nenadchli. Jedinym velkym kladom celeho filmu su bitky. Nunn uz v minulom filme s Adkinsom ukazal, ze patri k tym par vyvolenym, ktory dokazu predat divakom jeho schopnosti. Oproti bitkam u Florentinea su menej akrobaticke a realnejsie. Pôsobia kontaktne a cely cas su dokonale prehladne. Ale nebol by to Adkins, aby nepredviedol aj par pôsobivych akrobatickych kuskov. Väcsinu filmu ide po Adkinsovi zabijak, ktoreho hra Wade Barrett, ktory vyzera ako ušata steroidmi nabuchana verzia Adkinsa. A kedze ma briadku, tak aby sme ich v bitkach rozoznali musel briadku obetovat Adkins a potvrdil tym zname prekliatie: oholeny Adkins = slaby film. Wade je aspon v bitkach kvalitnym protivnikom. Najviac sa mi ale pacila bitka v nemocnici s policajtmi, ktory pouzivaju tie ich vystrelovacie obusky a potom bitka v obmedzenom priestore lanovky. Kvôli bitkam sa to rozhodne oplati raz vidiet, ale druhykrat si to pozru len zenske alebo bukvice, ktore si niekolkokrat uziju polonaheho Adkinsa. Az sa divim, ze tu absentuje romanticka linia, pritom prilezitost tu bola, ale ostala nevyuzita. Na zmiernenie abstaku po dalsom Boykovi to celkom funguje, ale uz sakra chcem dalsieho Boyku. Ved od uvedenia traileru ubehol uz skoro rok. 4/10. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Kvalitní poctivé a solidní béčko, které si na nic nehraje. Jede si na jistotu prostě to svoje a dobře to plyne. Hoďka a půl úplně v pohodě. Režie a choreografie není taková, jako u Isaaca Florentina, který natočil většinu filmů s Adkinsem, ale i tak jsou bitky slušný a zabiják byl také velmi dobře vybrán. Ten by mohl z fleku dělat dubléra Adkinsovi - stejné typy. Na 4 hvězdičky to sice u mě nedosáhne, ale zabavil jsem se. 69% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Do Thomasova (Scott Adkins) bytu vtrhnou tři ozbrojení muži a on je v sebeobraně zabije. Tato událost se rychle šíří všemi zprávami. Thomas se po incidentu probere v nemocnici a zjistí, že je připoután pouty k lůžku. Thomas musí jednat, aby ochránil svoji dcerku Carly... Z děje by se dalo vyzradit více, ale to by pak nebylo překvapení. Wade Barrett (Stuart Alexander "Stu" Bennett) jako Bishop je Adkinsovi zdatným soupeřem a jejich dva kontaktní souboje stojí za to. Několik málo informací ze závěrečných titulků: Tim Man - bojový choreograf / Fight Choreographer, Dan Styles - koordinátor kaskadérů / Stunt Coordinator, Tiago Silva - Thomas Stunt Double a Jason Beeston - Bishop Stunt Double. Film nabízí poctivou akci zabalenou v koukatelném příběhu. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Adkins ve filmovém světě, k životu potřebuje jen boxovací pytel, nékoho koho může chránit/pomstít popřípadě, někoho sejme v ringu a bude tím traumatizovaný natolik, že odjede do Asijské země a nebo do Ruska, kde bude mlátit další nešťastníky. Víc toho nepotřebuje a v podstatě by to i tady stačilo, kdyby ovšem ta akce nebyla jedna z nejvíc nudných co sem kdy viděl, né opravdu i Seagal který máchá svýma ručičkama, na nepřátelé kteří sou od něho pět metrů, i takové akční scény představují větší terno než to co sem viděl tady. Jako na bitky se hezky kouká, choreograficky jim nelze nic vyčíst, ale že bych je měl brát vážně ? To se říct nedá, je to spíš takové pošťuchování, ala ty teď plácneš mně a pak zase já tebe a bude to vypadat hodně drsně. Ale už začátek filmu, mně jasně varoval, pozor Adkins nemá žádné vousy, takže to bude logicky stát za hovno, ale já varování nedbal a naivně film sledoval, ve víře že to bude dobré. On pak sice nastoupí Wade Barrett, ten však působí hrozně komicky, neustále Adkinsovi skládá poklonu a švitoří mu do ouška samá hezká slůvka. A ze všech rolí, které Adkins hrál, tak tahle role utrápeného taťky mi asi nejvíc vadila. Jeden z nejhorších filmů s Adkinsem, nu což ta dnešní spokojenost nemohla trvat věčně, však vše nejlepší Adkinsi stále si borec, jen už neber tyhle role. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama