Reklama

Reklama

You Should Have Left

  • Slovensko Mali ste odísť
Trailer

S manželstvom Thea a jeho oveľa mladšej manželky Susanny to nevyzerá dobre. Už dlho si navzájom nedôverujú a majú tajomstvá. Víkend s dcérou v odľahlom prázdninovom dome je posledným pokusom o záchranu ich krehkého vzťahu. Tam sa však Theo ocitne tvárou v tvár tajomnej sile, ktorá, ako sa zdá, vie o ňom a Susanne všetko. A začína sa hra na mačku a myš, v ktorej sa ocitnú oni dvaja. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pornoherečka, jejich dcera a pracháč obviněný z vraždy své bývalé si koupí barák ve Walesu. Tak se tam přestěhují a on zjistí, že se z tama nemůže dostat a začne mu to lézt na mozek a to je zhruba celý film (nechci výrazně spoilerovat). Ty 2 hvězdy jsou pouze za tu holku jinak tam není co ocenit nemám rád tyhle filmy co si hrají na něco více. Tady by možná stačilo kdyby to na konci pořádně rozbalil jelikož ani pointa to nezachrání jinak mimochodem velká scénáristická chyba ta ženská říkala, že tam není signál a pokud už tak pouze jedna čárka co hned mizí a zvláštní , že si tam psala sms na 2 mobilech , měla 2 notebooky (předpokládám, že ani internet tam nebyl) to samé on . Nejslabší horor od Blumhousu po delší době a opět se potvrzuje mé pravidla, že co chválí Psychor je blbost. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Decentní psychologický Thriller s tradičně dobrým Kevinem Baconem a nádhernou Amandou Seyfried. Film plyne hodně pomalým tempem a krom závěrečné třetiny se nic moc zajímavého nestane, což já samozřejmě nemusím. Mělo/mohlo to být strašidelnější i atmosféričtější a ono se film o Horor spíše jen opírá. Alespoň řemeslo je zvládnuto s přehledem, snové sekvence jsou slušné a rozuzlení je poměrně zajímavé. Lehce zapomenutelný film, na který si nejspíš za týden už nevzpomenu. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí>Ne, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 5.5. ()

Reklama

netahlo 

všechny recenze uživatele

Remeslne kvalitne natocena paranoidni kulisarna, kterou svym charismatem ( ktere by stale mohl prodavat po kamionech ) tahne tradicne vynikajici Kevin Bacon. Stejne tak tradicne byla zoufala Amanda Seyfried, kterou si namazala na chleba i ta mala holcicka. Nicmene sympaticky snimek. Jinak takhle bych nejak chtel vypadat v 61 letech, jako Kevin. Ale realita bude samozrejme jina. Proplesatela pochcavajici se oteklina. Tak jsou holt karty rozdany. ()

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele

Ako chápem, že tvorcom nešlo o natočenie kvalitného snímku, ale vravím vám, je to strata času, ani neviem jak som to mohol dopozerať do konca. Veľmi slabý nábeh, skoro nič sa také hrôzostrašné neudeje, teda ak mám byť presnejší, vôbec nič sa tam neudeje. Ak by nebolo toho dievčatka, tak nič príjemné by na tomto filme nebolo. 2/10. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Mám z toho rozporuplné pocity. Režisér sa tu na môj vkus až príliš dlho zahráva s divákovou trpezlivosťou. Síce vytvorí celkom dobrú atmosféru neistoty, že niečo visí vo vzduchu a nie je v poriadku (buď so samotným domčekom, alebo s mysľou hlavného hrdinu... príp. aj aj), ale je to celé strašne spomalené, a pomalé horory nemám rád, lebo pri nich zaspávam. Bacon je našťastie kvalitný herec a ťahá tento film ako sa len dá, samotná pointa je taktiež zaujímavá a do mierneho nadpriemeru to vytiahla predovšetkým záverečná tretina, v ktorej sa konečne niečo začalo diať. V hodine dvanástej teda, lebo už som začínal rezignovať. Sklamaniu sa neubránim, čakal som to celkovo strašidelnejšie. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Keď sa Theo (Kevin Bacon) pozrie na telefón svojej manželky, vidíme, že poskytovateľom siete je EE. Kevin Bacon je tvárou EE a vo svojich reklamách vystupuje od roku 2012. (Pat.Ko)
  • Film je natočen na základě stejnojmenné knihy „You Should Have Left“ od Daniela Kehlmanna, která vyšla v roce 2017. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno