Reklama

Reklama

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho


Hezký ďábel (E01)

(epizoda)
  • USA Handsome Devil
USA, 2019, 53 min

Tvůrci:

Joe Berlinger

Režie:

Joe Berlinger

Kamera:

Adam Stone

Hrají:

Ted Bundy (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva novináři se rozhodli zaznamenat definitivní verzi příběhu nechvalně proslulého sériového vraha Teda Bundyho tak, jak ji vyprávěl on sám. (Netflix)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dovolím si začít slavným výrokem Nietzscheho. "Udělal jsem to, říká paměť. Nemohl jsem to udělat, říká mi hrdost a trvá na svém tak dlouho, až paměť nakonec ustoupí." Přesně v tomto duchu se nese první díl a je to tedy neskutečná nuda. Místo pikantního popisu vražd divák sleduje povídání o zidealizovaném Tedíkově mládí, což je nekonečně nudné. Zatím moc nechápu, co je na Tedovi tak úžasně charismatického. Doposud působil jako nesnesitelný uspávač hadů. Zatím tedy velká nuda, u které jsem místy ztrácel pozornost. Vůbec mi nesedlo ani zpracování. Chybí tah na branku. Závěr dílu byl naštěstí konečně trošku zajímavý a naznačil, že by se konečně něco mohlo začít hýbat. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Som proste normálny človek", konštatuje psychopat. V tomto prípade sa stal masovým vrahom mladých žien. V slovenskom priestore sa iný psycho stal premiérom. Ten Bundy našťastie už škodiť nemôže. O tom druhom sa to povedať nedá. Dostať sa tak blízko k masovému vrahovi je určite pre novinára niečo výnimočné. Dokument sa rozbieha pomaly, ale zaujímavo. To tempo je pre Netflix a jeho dokumenty už typické. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl se zaměřuje na Bundyho okouzlující krásný zjev. Popisuje jeho nešikovnost a izolaci v dětství a mládí, vystudování bakaláře na psychologii. "Na první přítelkyni to opravdu nebylo špatné" řekl o své dívce. https://dokumenty.tv/rozhovory-s-vrahem-vypoved-teda-bundyho-komplet-1-4-dokument/ ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím ne tak vydařená ukázka toho, jak by tento dokument měl vyprávět příběh. Prolínání nahrávek Bundyho a komentáře vyšetřovatelů a novinářů vytváří mozaiku, která jen vykresluje některé body. Celkový výtvor je ještě daleko. Závěr však ukázal správný směr pro tento počin. ()

Reklama

Reklama