Reklama

Reklama

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho


Nejsem na řadě (E03)

(epizoda)
  • USA Not My Turn to Watch Him
USA, 2019, 51 min

Tvůrci:

Joe Berlinger

Režie:

Joe Berlinger

Kamera:

Adam Stone

Hrají:

Ted Bundy (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Bundy po několika drzých útěcích uprchne na Floridu, kde rozpoutá vlnu hrůz. A z obyčejné kontroly dopravní policie vzejde záhada. (Netflix)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Velký luxus! Tento dokument přednáší skutečný příběh, který by snad nevymysleli ani top scénáristé. Ani se tomu nechce věřit, že by byla tak úspěšnému vrahovi poskytnuta taková volnost, kdy se mu dokonce opakovaně daří unikat z vězení. Na útěku si velice brzy taktéž zalaškuje s dalšími ženami, a to dost nevybíravým způsobem, přičemž jeho námluvy probíhají dost obdobně, jako to údajně bylo bývávalo v pravěku - tedy, že muž nejprve ženu omráčil úderem tupého předmětu do hlavy a poté ji odvlekl do jeskyně, kde ji sexuálně potěšil. Tudíž se Ted Bundy pouze vrací k přirozeným kořenům člověka. Dnes už si ovšem hrajeme na civilizovaný svět, takže se některé věci dělat zkrátka nesluší. Trošku mě mrzí, že stále nezazněl důležitý detail - tedy, zda Ted Bundy zneužívá ženy ještě před smrtí nebo až po ní. Tahle část skládanky schází k dokonalému pochopení jeho velmi zajímavé osobnosti.Nestačil jsem zírat na ten masakr, který stihl provést na útěku. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole, ten nejezdit moc pomalu, tak tam řádí dodneška. Jinak asi nejužitečnější influencer pro VW Brouka ever. Než jiný auto, to by asi raději chodil pěšky. Postrádám informaci, jak byli potrestáni policisté a bachaři z Utahu za ty jeho 2 útěky. Jinak je to perfektní. ()

Reklama

Reklama