Reklama

Reklama

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho

(seriál)
  • USA Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes
Trailer
USA, 2019, 3 h 55 min (Minutáž: 51–74 min)

Tvůrci:

Joe Berlinger

Režie:

Joe Berlinger

Kamera:

Adam Stone

Hrají:

Ted Bundy (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Aktuální rozhovory, archivní záběry a audio nahrávky pořízené v celách smrti tvoří šokující portrét nechvalně známého sériového vraha Teda Bundyho. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům je zjevně nadbytečná vizuální stránka, celý dokument táhne audio. A nakonec jde především o klouzání po povrchu, kdy samotný dokument fascinovaně rekapituluje fascinující historku, ale příliš jí nejde pod kůži. Samozřejmě, že to má kus působivosti, Ted Bundy se vždy uměl vežrat člověku do povědomí, ale tenhle dokument k tomu moc nepřidává. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Prohlídka případem jednoho z nejpamátnějších sériových vrahů, která je jednou velkou kompilačkou archivních a ilustračních záběrů, audio pásek, komentářů tehdy angažovaných osob - tónem akorát tak na pomezí precizní a studená jak psí čumák. Uhlazený Bundy mi vždy unikal a slyšel jsem ten příběh vůbec poprvé, dva útěky a obhajoba sebe sama, toť k úsměvu až neuvěření. Dobrý tease jak na Efrona podání, tak další řadu MINDHUNTER. Snad chystá Netflix servírovat další vrahounský profily. * He’s clean cut, witty, smart; an unlikely murder trial star * ()

Reklama

zsn 

všechny recenze uživatele

Naprostá pecka. Konečně detailně propracovaná kauza Bundyho. Mám ho projetýho z nespočtu dokumentů nebo podcastů, ale všude chyběl nějaký obsah z tohoto podání. Tohle je hotové "investigativní video". Vsuvky v podobě komunikace s novináři nemají chybu, byl to opravdu neodolatelný manipulátor. Bez těchto videí, kde vidíme, jak promlouvá směrem k veřejnosti, by si člověk neuměl na jeho osobu udělat obrázek. Takto není divu, že holky sedly na lep. Pohledný, čistý, sečtělý, s klidem vystupující student, obratně reagující, logicky odůvodňující. A takoví jsou nejhorší násilníci. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Dobrá práce, pěkně chronologicky a logicky, podloženě sesumírovaný přehled o jednom z nějvětších hovad 70' a 80' let dvacátého století. Ted Bundy je jméno, které zná prakticky každý, kdo dokáže chodit, číst a počítat, přesto hromada informací mi byla neznámá a Joe Berlinger mi touto minisérií rozšířil moje částečné povědomí a časové zařazení. Tento cestopis západním pobřežím, "Real Escape Exit Game" a kurz maskování, následovaný výukou amerického právního systému mě hodně potěšil. Zajímá mě, koho si na paškál Berlinger vezme příště. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem (podle názvu dokumentu), že uslyšíme mnohem více toho, co říkal ke svému vražednému běsnění přímo Ted Bundy. Za jeho výpověď nebo rozhovory s ním bych to určitě neoznačila, protože převažovaly jiné věci (výpovědi jiných nějakým způsobem do věci zapojených lidí, záběry z jednání u soudu, z míst činů atp.). I přesto se jedná o zajímavý vhled do celé kauzy, do zhlédnutí dokumentu jsem o ní příliš nevěděla, takže jsem si velmi ráda rozšířila obzory. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama