Reklama

Reklama

New Game +

(pořad)
Trailer
Publicistický
Česko, 2019

Účinkují:

Alžběta Trojanová (moderátor), Mikoláš Tuček (moderátor)

Obsahy(1)

Nový herní pořad populární dvojice Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček. Recenze, žebříčky, novinky, reportáže a spousta zajímavostí z herního světa v luxusním provedení. (Televize Seznam)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

The_soloist 

všechny recenze uživatele

Je to okopírovaný, delší Replay. Kategorie soutěže ve stylu Top Gearu mě zaujala, ale sebrala čas rozhovoru s Danem Vávrou, který nebyl provedený dobře. Atmosféra rozhovoru byla příliš uvolněná, v pozadí hrála hudba a člověk se moc nedozvěděl. Pokud bych měl hodnotit, který pořad je lepší, jestli New Game + nebo Replay 2.0, tak bych si pravděpodobně vybral New Game. Už jen z důvodu nějaké inovace, delších epizod a možnosti okamžitého přehrání ze Streamu. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Původní tváře pořadu Re-Play se oddělily a přešly z Primy na Seznam, kde mají tento nový pořad. Na jednu stránku je to dobře, protože vznikl tak další pořad o hrách v ČR, takže se člověk může dočkat několika různých pohledů na tu jednu a samou věc a v jiném zpracování. Samozřejmě nejdůležitějším prvkem každého pořadu jsou jeho moderátoři, což v tomto případě dopadlo dobře, protože Mikoláš a Alžběta jsou sehranou dvojicí a dokáží ony recenze doplnit příjemným vtipem a poutavým způsobem, takže člověk u toho neusíná jako u nového provedení druhého jmenovaného pořadu. Velikým plusem bych viděl hlavně délku pořadu, která je delší a tak je více prostoru na jednotlivé detaily a více obsahu. Top 5 část je dobrým zpestřením. Závodění na čas ale je trochu nešikovným prvkem, protože to kopíruje do jisté míry pořad Top Gear. Živé rozhovory jsou super, člověk se dozví alespoň něco z pozadí jednotlivých částí odvětví. A po grafické stránce by to chtělo trochu víc zapracovat na detailech, protože např. ony pop up okna uprostřed recenzí jsou celkem rušivá. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tukan s Alžbětou přesedlali z klasické televize na internetovou, a dokazují, že jejich tým (který z většiny odešel z Coolu s nimi) na to stále má. Nechci hanět mládence, co převzali RePlay, neboť jejich pozice nemůže být díky práci jejich předchůdců jednoduchá, a herním pořadům v českém éteru rozhodně konkurence prospěje;) Co je důležité je to, že pokud se dá soudit z prvních epizod, kvalita zůstává, a hlavně nic ještě není definitivní. Osobně sice moc nežeru vsuvku se závodem hosta ve Forze, ale jak praví klasik, nic není dokonalé - ani totalita;) Je každopádně znát, že ústřední dvojice dostala volnější ruku (byť hlavně asi díky tomu, že - jak vytáhli chlapci z Games.cz z Alžběty - vedení TV Seznam nebo Streamu je v herní oblasti mimo mísu, takže např. netuší, co je E3, ale nebojí se si to přiznat;)), takže zatím je to na dobré cestě - 80%. ()

zsven 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli se daly čekat nějaké zásadní inovace. Je to ale pořád poctivá "novinařina" jako v Replay, což je fajn. Narozdíl od Replay 2 jsou moderátoři již otrkaní a vědí, jak to správně dělat. Hrozně se mi nelíbí používaný font a taktéž mě vytáčí ty nápisy přes celou obrazovku v průběhu herních záběrů. Hostovi bych dal hrát spíš nějakou hru, se kterou je spojený. Dan Vávra mohl ukázat, jak to mydlí v Kingdom Come. Reklama uprostřed dílu nepotěšila, ale asi se dala čekat. Za mě - dobře odvedená práce. Jen vysílací čas není moc super. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Počkal jsem si prvních deset dílů, abych byl schopný si udělat konstruktivní názor. Když Bětka a Mikoláš odešli z Re-Playe byl to tak trochu konec světa. Nová kapitola pro nejpopulárnější herní pořad a i pro moderátory. A ty se přestěhovali na Seznam. A ono by se ve výsledku ani nedalo říci, že špatně. Naopak. Nikdy jsem na Re-Play nekoukal natolik, abych byl vyloženě fanouškem, ale i tak i jmenovaného asi můžu vyzdvihnout lepší smysl pro kamerové záběry a podobně, které na Prima COOL i s Mazim zůstaly. Zde ale také nejde o nic špatného. Moderátoři dělají skvělou práci jakou dělali vždycky, grafika funguje skvěle a originálně a komentáře jsou na úrovni. Mnoho lidí zde rádo srovnává a kritizuje právě se starším "bratrem", hlavně v tom, že to je ubohá kopírka. Nicméně pro tyto méně prostoduché členy planety Země je důležité připomenout, že ani Re-Play nebyl první pořad o hrách na světě. A co hůř ani v ČR. A že takhle se kopírovalo od pradávna v tomto průmyslu. A ne jen v něm. Přeci jen od Lumiérů se kopíruje vesele do dnes a nikomu to nevadí. Skandál! Skvělý výběr hostů, ale někdy přeskakované pasáže reportáží a recenzí, které prostě jdou mimo mne v rámci zájmu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Plátno na pozadí studia má 13 x 2,4 m. Celkem 31,2 m2. (Tommy93)
  • Studio se chystá na natáčení zhruba 2,5 hodiny. Natáčení jednoho dílu trvá zhruba 3 hodiny. (Tommy93)

Reklama

Reklama