Reklama

Reklama

Země na scestí

  • Čína The Wandering Earth (více)
Trailer

VOD (1)

Zemi ohrožuje blížící se srážka s Jupiterem a lidstvo hledá novou hvězdu. Osud planety teď leží v rukou hrstky nečekaných hrdinů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

trailer vypadal solidně,ale realita je bohužel někde jinde.Dějově je tohle někde na úrovni Geostormu a obdobně laděné Emmerichovky, jakkoliv jsou pitomé, jsou oproti tomuto skoro až uvěřitelné.Vizuální stránka pak vypadá jako z počítačové hry (což nemusí být nutně špatně),ale koukat na ní víc jak dvě hodiny bylo prostě moc...40% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Slunce začíná umírat a ohrožovat veškerý život na Zemi. Lidstvo se proto spojí a The United Earth Government (U.E.G.) přijde s časově náročným plánem odstrčit celou planetu ze sluneční soustavy do hvězdného systému Alfa Centauri a projekt pojmenuje The Wandering Earth... První půlka filmu byla mnohem lepší než ta druhá, protože se alespoň tvářila tak, že jde o vědecky podloženou myšlenku. Druhá byla ve stylu za minutu dvanáct a ono to snad nějak dopadne. Jacky Wu hraje astronauta a proto bylo úplně zbytečné přemýšlet o tom, že se ukáže v nějakém souboji. Režisér Frant Gwo by díky tomuto filmu mohl vstoupit do podvědomí diváků jako čínský Roland Emmerich. ()

Reklama

JohnnyKladno 

všechny recenze uživatele

Slunce se chystá během pár stovek let pohltit Sluneční soustavu, a tak se lidstvo spojí a vymyslí „geniální“ nápad. Namontujme po planetě tisíce a tisíce obřích motorů a odleťme s matičkou zemí na 2500let dlouhé putování vesmírem do jiné galaxie. Po 17 letech jsme teprve u Jupitera a co čert nechtěl, vlastně spíše co čínský dráček nechtěl, Jupiter má silnou gravitaci a nastávají problémy. Ten film chce být úplně vše, vykrádá tolik klasických Sci-Fi, že to až hezké není. I když se stále něco děje a stále se někam jede, hrozně to nešlape, neutíká, nebaví. Co je za mě ale opravdu problém, to je kamera. To se skoro nedá fyzicky ukoukat. Někdy od poloviny filmu se kamera začne třást a klepat, aby mě to asi vtáhlo, nebo nevim. To bylo chvílema až nepříjemné. Finále mi přišlo trochu jako kdyby jim snad došly peníze a nevypadá to vůbec pěkně a už vůbec ne epicky. Úplně poslední scény jsem asi ani nepochopil, nebo spíš už jsem ani nechtěl. Za mě fakt špatné a nudné. 10% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Na Čínu dobrý film. Je to taká čínska variácia na mix Armageddonu a Deep Impactu. Kvalitné technické spracovanie, z malej časti aj medzinárodná účasť hercov, zaujímavý a originálny nápad (chcelo by to pokračovanie) a dobré aspoň trošku dramatické pojatie aj s nejakým tým pokusom o emotívny záver. Paradoxom je, že na tento typ filmu nestačí ani tých podľa niekoho nudných a prepálených 125 minút, chcelo by sa to viac venovať aj postavám aj akcii a príbehu. Fakt by som si pokračovanie prial a po tých zárobkoch snáď niekto niečo vymyslí... P.S. Celkom osviežujúce vidieť Jackyho Wu v inej polohe ako doteraz. Silnejšie tri. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Číňanom nemožno uprieť ambície. Film pôsobí veľkolepo, ale to hlavne efektami, ktoré boli miestami až premrštené. Celkovo vyznieva trochu zastaralo, možno pred desiatimi pätnástimi rokmi by bol aktuálnejší. S niektorými postavami sa snažili ísť viac do hĺbky, ale viac menej moc sa s charaktermi nevyhrali. Bolo ich viac, aby mal kto umrieť, ale inak išli iba z misie do misie a bolo celkom jedno kto je kto. 7,2/10. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (3)

  • Trailer na film bol prvýkrát predstavený 25.12.2018 v Čínskom múzeu pre letectvo a vesmír v Pekingu. [Zdroj: mtime.com] (Enceladus)
  • S tržbami 693 milióny amerických dolarů v Číně (700 miliónů celosvětově) se ke květnu roku 2019 jedná o druhý nejvýdělečnější čínský film všech dob. (Jirka_Šč)

Související novinky

Hollywoodu se v Číně přestává dařit

Hollywoodu se v Číně přestává dařit

27.12.2019

Čína, druhý největší filmový trh po Spojených státech amerických, se dlouhé roky zdála být pro Hollywood jedním z hlavních terčů filmového marketingu. Pakliže studia chtěla zaútočit na tamější… (více)

Reklama

Reklama